21 Mart 2010

spring is officially here - 2010


Bu senenin "Bahar Bildirgesi" 20 Mart sabahı geldi. Ben de seve seve duyuruyorum. Erik yedim! Senenin ilk eriği olmasına rağmen yumuşak çekirdekli değildi. Pek tabii ki, erikle kahvaltıdan önce ve bomboş midemin eşliğinde karşılaşmış olmamız beni durdurmaya yetmedi. Ben bir senelik hasretin nihayetinde eriklere saldırdım. Annem "Kızım aç karnına yenmez, mideni deleceksin" dedi. Delinir mi hiç? Bir senedir bunu bekliyordu.
*
Sadece erikle olmaz bu işler diyorsanız (elbette deli olduğunuzu düşünürüm ama) işte size bahçedeki erik ağacının fotoğrafı. Sabah kalkıp perdeyi açarsam dallarını görüyorum. Belki bu bana yardım eder. Mi?
*
*

Bunun dışında hafta sonu menüsü: Cuma günü hayatımın ortasında yanıveren umut ışığı, babamın doğumgünü şenlikleri, Quick China'da envai çeşit çiğ balık, Leaves of Grass, cildime yapılan ilk adam akıllı bakım, Bon'da Türk Kahvesi, Peppermill'de Selçuk-Ayşegül tiyatrosu, Romantik Komedi (en güzel tarafı evin balkonuydu sanırım, bir de eğer adınız Engin Altan Düzyatan olsaydı, ünlü olmadan önce adınızı değiştirmez miydiniz?), Sınırın Güneyinde Güneşin Batısında (en harika kitaba en kötü kapak tasarımı ödülü), Athelas'ta kahvaltı, battaniye projesine son gayretler, El secreto de sus ojos ve filmin içinde geçen hangi cümleye daha çok ağzımın açık kaldığını hala bilememek.
*
Hafta sonu ne güzel, hafta içi ne kadar güzel değil.

6 yorum:

ceren dedi ki...

cilt bakımında tavsiye edebileceğin ankarada güzel bir yer var ise bizimle paylaşır mısın burada ayşecim, sevgiler..

Adsız dedi ki...

Benim de başka bir sorum var. Bu fotoğrafları sen mi çekiyorsun? Eğer öyleyse, tek bir nokta üzerinde netleyip arka kısmı flu çıkarabilmek için ayrı bir lens gerekiyor değil mi? Yani 18-55 standart objektifle bu yapılamıyor doğru mu?

Teşekkürler...

HaNdE... dedi ki...

erik mi....vay be!bahar harbi geldi :))

metropol kliseleri dedi ki...

aaaggghhh en sevdiğim meyveeee :D olgunlaşma dönemini iple çekiyorummm!

daphnevega dedi ki...

ceren,
Ben Estelazer'e gittim, yüzüme lazerle bi şeyler yaptılar, hala Monica Bellucci'ye benzemedim, sabırsızlıkla bekliyorum. Galiba bir işe yaramadı :)

anonim,
Ben çekiyorum ama o kadar iyi değiller zaten :) Canon IXUS 900 dijital makinem var, onunla çekiyorum, kendisini seviyorum.

Ankara Mahpusu dedi ki...

Erik de süper ama baharın en leziz habercilerinden biri bence bakla...

Kendini bu kadar kısıtlı zamanda ancak gösteren, pek nazlı bir hadise olsa da bu lezzet için koca bir yıl beklemeye, uzuuuun bir kış devirmeye değer! :)