19 Nisan 2010

joker

Hafta sonuna yakın çok kötü bir haber aldım. Daha sonra iki gün sonra bir arkadaşımın bekarlığa veda partisine katıldım. Böyle şeyler üst üste geldiği zaman insan daha iyi anlıyor aslında hayatın ne kadar geniş ve tuhaf bir Bülent Ersoy yelpazesi sallamakta olduğunu. Her şey insanlar için deniyor ya, gerçekten öyle. Koskocaman, tüllü, dantelli, rengarenk, oldukça rüküş bir yelpaze.
*
Benimiçin büyük, insanlık için küçük bir adım: Bir 20 yaş dişimi daha çektirmiş bulunuyorum. Tahmin ettiğim kadar kötü olmadı. Ya da şöyle oluyor: Çektirmeden önce o kadar çok korkuyorum ki, başıma geldiğinde "Aman bu kadar mıymış?" diyorum. Çekilen dişimi saklıyorum. Öyle tuhaf bir canavar dişi görüntüsü var ki, böyle sarmal bir kök görmemiştim daha önce. Hanım hanımcık görüntüme kimse aldanmasın, canavar dişlerim var. Nevra, dişimden kolye yaptırmamı önerdi. Afrika yerlilerinden farkım kalmaz. Kaldı 2 tane daha 20 yaş dişi. Ve bir tane implant. Ve bir tane süt dişi çekimi. Bir de bleaching. Of.
*
Şu kül bulutları, Perşembe günü yurdumun üzerinde uçakların uçmasını engellerse, İzlanda'ya meşhur yanardağla kavga etmeye gideceğim. Gitmişken de Emiliana Torrini'yi görürüm hem.

1 yorum:

Aslı dedi ki...

şu 20 yaş dişi benim de çok başımı ağrıttı zamanında.uzun süre direndim, en sonunda diş kırıldı.çok daha büyük bir korkuyla gittim çektirmeye.kırık olmasına ve diş doktorunun "kırıldığı için biraz sıkıntılı bir çekim olabilir, lütfen rahat olun"(buna yakın bir cümleydi:))demesine rağmen o kadar basit ve ağrısız olması -tereyağından kıl çeker gibi-beni hayal kırıklığına uğrattı:)çok şaşırdım.bitti mi diye sordum , allah allah diye iç geçirdim, doktordan şüphe ettim.
dişi gösterdi geçmiş olsun dedi.bu sefer kendime çok kızdım o kadar acıyı sıkıntıyı çektiğime hiç değmezmiş.

bu arada sevgili Ayşe blogunu yazmaya ilk başladığın günden bu yana takip ediyorum canım ciğerim jelatin sayesinde haberim olmuştu.
blogunun biraz içeriği biraz fotoların değişti ama keyifli bir şekilde okumaya devam ediyorum.

bir sorum var.
jelatinden haberin var mı neler yapıyor?yazdığı okuyabileceğimiz şeyler var mı internetten acaba?merak ediyorum.
görüşmek üzere...