17 Mayıs 2010

pazar akşamı

1. MAG Beauty çıktı! Ben bu işlerden anlamam, ne yazsam ne yazsam diye düşünürken konuya farklı bir şekilde yaklaşmaya karar verdim. "Güzellik aslında bir moda akımı mı?" başlıklı bir yazı yazdım. Yazıdan güzellik önerisi beklemeyin ama dergide bol bol incelenecek şey var!

*
2. Deniz Baykal ile komşu sayılırız. Malum konudan beri oturduğu sitenin önü günlerdir sabah akşam inanılmaz kalabalık. Çadır kurmuş bir grup bile var. Haliye birçok canlı yayın aracı da orada. Baştan başa geçmesi 5 dakikayı bulmayan mahallemden 10 dakikada çıkamaz oldum. Cumartesi günü de Deniz Baykal'ın evine çok kalabalık bir yürüyüş yapıldı. Oturduğum muhit tarihinin en kalabalık günlerini yaşıyor.
*
3. Robin Hood çok dandikti. Daha önce 500 tane benzerini izlediğimiz bir film olmuş. Bunun aksine bunca yıl neden yolumun kesişmediğini bilmediğim "An American Rhapsody"ye bayıldım, hatta ertesi gün bir de annemlerle seyrettim. Suzi rolündeki küçük kız öyle başarılıydı ki, bu filmden sonra başka hiçbir yerde görünmemiş olması çok üzücü. Bir de Chloe var. O biraz sinirimi bozdu, enteresan bir filmmiş, iyi mi kötü mü karar veremedim. Ama şu Julianne Moore ne güzel bir kadın. Hem A Single Man'de hem de Chloe'de yine hayran kaldım. '60 doğumluymuş kendisi, ben daha genç sanıyordum. Maşallah diyorum. Hatta Chloe'deki çıplak sahneyi gördükten sonra 41 kere maşallah diyorum.
*
ayrıca: Mars yetkililerine Cinebonus'larla ilgili bir öneride bulunmak istiyorum. Eğer bu sinemalardan birinde tuvalete girdiyseniz, klozetin üzerine yerleştirilmiş ekran ve ekranı izleyebilmenizi sağlayan, kapıların arkalarına yerleştirilmiş aynaları görmüşsünüzdür.İlk gördüğümde "Vaay süper fikir!" dediysem de altyazıların belirmesiyle fikrim değişti. Tersten altyazı okumak çok zor. İkili ayna sistemi ile bu problem çözülebilir :)
*
4. Etsy'de beğendiğim sushili küpeler Claire's karşıma çıkıverdi. Yuppi sushili küpem var.
*
Haydi iyi haftalar. Hem bu hafta Çarşamba tatil. Çandarlı'yı çok özledim. Denize girmek istiyorum. Yaz depresyonu hello.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ümitköy tarafları ne güzeldir!. Odtü vs hepsi hepsi. Ben eski bir Çukurambar'lı :) olarak ne özledim anlatamam. Bizim için de Ankara'nın keyfini çıkarın olur mu??...Damla
www.alpellam.blogspot.com