3 Ocak 2011

girdik bitti!

Evet yılbaşından sonra etrafta süslü çam ağaçları, yanıp sönen ışıklar vs. olması benim de hoşuma gitmiyor. Hemen ertesi gün her şey toparlanıp ortadan kalksın istiyorum. Bu yüzden yılbaşına ait birkaç fotoğraf koyup konuyu kapatıyorum, yeni yıla bakıyorum! Bu sene bir kez daha teyit etmiş oldum: Yılbaşı gecesinden beklentiniz olmazsa çok eğleniyorsunuz. İşte gece böyle geçti:
Selçuk'un süper sofrası. (Bilun teyze'nin aslında tabii.) Hindili pilavlı ciddi yılbaşı yemeği yedik. Hem de Selçuk pilavları bize kasede ters çevirip şekilli şekilli servis etti. Selçuk'ların mutfağını çok seviyorum! Bir de keşke telefonumu çıkarsaymışım kareden :)

Yine Bilun teyzenin yılbaşı kurabiyeleri. Çok güzel süslemiş di mi?


Yemekten sonra gittiğimiz ev partisi. Çok eğlenceliydi! Girer girmez bizi karşılayan votkalı jöle! SOTB shotlar şişeden içiliyordu. O zaman da shot sayılır mı?

Gece boyu televizyonda Victoria's Secret. Ve elbette unutmamak lazım, sandalye üzerinde 30 kere "Hayde!". Yılbaşını kaçırdık. Yeni yıla 15-20 saniye rötarla girdik ama bunu NTV'nin cool yaklaşımına bağlıyorum. Götürdüğüm tombalaları oynayamadık çünkü parti tahminimden daha fazla azıtıktı. Masanın üzerinde kalıverdi zavallı tombala kutuları. Duvarlarda şampanyalar patladı, balkon camı kırıldı, laptoplara şaraplar döküldü. Ev sahipleri bir daha parti marti yapmaz! Bir ara karşı apartmandan evin içine bakan birkaç daire gördüm. Gece Aspava'da sona erdi. Bence parti süperdi, müzik süperdi; yılın geri kalanı da böyle olsa ben itiraz etmem :)

*

Biletlerde büyük ikramiye yok. Ammavelakin MAG'ın yılbaşı partisinde Peppermill'den yemek kazandım. Vuhuu demek için yeterli bir sebep bence!

5 yorum:

$afak dedi ki...

İyi yıllarrrrrrrrrrrrr! :)

Bana 25 tl cıktı piyangodan çok mesudum :)

Haydeeeee!

Yasemin dedi ki...

Kurabiyeler cok guzel gozukuyor.Yami yamiiii:)

Unknown dedi ki...

ayşemon sabah beni hastaneye götürdüler.. onu atlamışsın :):)

daphnevega dedi ki...

şafak,
ne küçük şeylerden mutlu oluyoruz deli miyiz neyiz, ondan mı çıkmıyor nedir :)

kıyıya vuranlar,
evet ev yapımı gibi değillerdi hiç!

can,
hahahaha!! aklıma gelmedi değil can'ın bacağına da bardak girmiş diye yazmak ama saygın bir işadamısın artık, tereddüt ediyorum :)

Adsız dedi ki...

2011 dileklerinizin gerçekleştiği yıl olsun :) Ne güzel.