3 Şubat 2011

notte

Günübirlik İstanbul. Ayın biri kilisesi, anahtarlar. Pera Müzesi'nde Frida & Diego ve Çarlık Rusyası'ndan Sahneler. Vivienne Westwood Melissa incelemesi. Kanyon. Bulunamayan karpuzlu ekmek tahtasının nihayet bulunuşu. (Esse'de Kitchenaid'ler 400 lira indirimli bu arada, meraklılarına bulunmayacak fırsat. Hangi rengini alsam, hangi rengini alsam?? Ebay'de ise burdakinin yarısı. Amerika'dan Kitchenaid sipariş edilir mi? Gerçekten soruyorum.) Gourmet Burger Kitchen, Türk kahvesi. Varan bistro. Ankara.
Bolu Dağı'ndan geçerken korkmadık değil. Kar yolları kapatmış. Ama geldik. Ben de gece Benek'imle uyuyabildim.. Benek rahatsız olduğu için Ufo'yu ihmal ediyorum biliyorum ama Benek iyileşsin, tekrar hoplayıp zıplamaya başlasın, şu lanet FIP şüphesinden bir kurtulalım, mümkün bir tedavi olsun, o zaman ne güzel olacak..

6 yorum:

mz dedi ki...

Amerika'dan elektrikli alet siparis etmenin tek dezavantaji voltaj farki.

Uğur dedi ki...

Merhaba Ayse, bende yeni bir blog actim Ankara'da nerede ne yenir ne icilir vs. www.tadimliklezzetler.blogspot.com
Beni de blogunda desteklersen sevinirim, daha cok yeniyim tesekkurler :)

BahaR dedi ki...

ben de istanbul a gitmek istiyorum.puf.

Zeya dedi ki...

Kitchen aid Yarama parmak bastın esse ye gidip gidip bakıyorum rengini de sectim kırmızı ama e bayden alınırsa daha cok uyumlu aparatlar varmis Türkiye'den alınırsa aparatlarda sorun çıkıyormuş bu yüzden bir karar veremedim ilgiyle senin araştırmalarını bekliyorum :):)

daphnevega dedi ki...

mz,
şu adaptörleri kullanınca da bir sorun çıkıyor mu acaba?

uğur,
hem yeme içme, hem ankara, desteklerim tabii.

bahar,
varan çok şahane. hafta sonu git gel mis.

zeya,
iz üstündeyim. bir karar verirsem haber veririm!

mz dedi ki...

Kitchenaid'lerin voltaj araligi ne bilmiyorum (ustunde bir yerde yaziyor olmali, ama bulamadim). Eger bilgisayarlarda oldugu gibi 110-220 ise adaptorle calisabilmeli. Ama sadece 110 ise bir de voltaj duzenleyici gibi bir sey gerekir (bildigim kadariyla onlar biraz irice). Soyle bir sey buldum:
http://www.davidlebovitz.com/2009/06/will-a-kitchenaid-from-america-w/