14 Mart 2011

kış gitsin!

Son yazıda hayatımda gördüğüm en uzun sarkıtlardan bahsetmiştim. Bizim sarkıtlar çıldırdı, artık uzamakla kalmayıp yere değmeye başladılar. Sonra bugün Ankara birden bire ısındı, kutup buzullarımız kimsenin kafasını delmeden yere indi.Orkideler şahane. Sakın açmıyorlar, kurudular diye düşünüp orkidelerinizden vazgeçmeyin. Birden size böyle şahane sürprizler yapabilirler.

Artık bugün Ankara'da kışın son günüymüş, öyle diyorlar. Yarın 15 derece bekliyoruz. Yarın ayrıca Brüksel'den gelecek Ayşegül'ü de bekliyoruz.
*
Cuma gecesi "her sene mutlaka kış bitmeden bir kez uçarak popomuzun üzerine gümmm diye oturmalıyız" misyonunu başarıyla tamamladım. Gecenin bir yarısı eve girerken, tesadüfen bizim evin önünden arabasıyla geçmekte olan mahalle arkadaşım Erdem'in "Ayşeeee!" diye seslenmesiyle birlikte neye uğradığımı şaşırıp uçtum. Erdemciğim de benim beklenmeyen akrobatik performansım üzerine arabasını yolun ortasında bırakıp "Ayşe iyi misin iyi misin iyi misin" diyerek koşturarak bana yardıma geldi. Bu sefer ayağımda topuklu bile yokken bunu başardım, her seferinde kendimi aştığım için bir tebriği hak ediyorum.

1 yorum:

Ayşe dedi ki...

Merhaba ne güzel anlatıyorsun her şeyi :)) Geçmiş olsun canım benim :)

Bi de bir şey sorucam: Orkidemi yeni aldım ve çiçeklerini henüz döktü. Şimdi ne yapıcam? En alttan kesicek miyim nerden kesicem öyle mi uzuycak ya da kesmiycek miyim? Bi de tekrar çiçek kaç ay sonra verir biliyor musun? Bi de haftada 1 çay bardağı su veriorum dogru mu? Biliyorum burası çiçek akım sitesi değil ama yardımcı olursan çok memnun olurum :)