tag:blogger.com,1999:blog-24816156.post2782886682856775600..comments2023-10-29T12:14:01.804+03:00Comments on Ayse's World: Pratik mutfak: Kuşkonmaz, Parmesanlı Bezelye Salatası, Yoğurtlu Yarmadaphnevegahttp://www.blogger.com/profile/18344805921075176269noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-24816156.post-16357692190312236482015-08-21T12:53:05.743+03:002015-08-21T12:53:05.743+03:00Yarma bizim de sık sık kullandığımız bir tahıl tür...Yarma bizim de sık sık kullandığımız bir tahıl türü. Ben sulandırılmış yoğurt içine biraz haşlanmış nohut, mısır ve taze nane ile hazırlıyorum. Bizim evin klasik yaz menüsü. Hem hafif hem ferahlatıcı. Ayrıca bol yeşillikli (dere otu, maydanozi yeşil soğan, roka vs.) salatanın içine de koyunca güzel oluyor. Doyuruculuğunu artırıyor. Tavsiye ederim :)<br />Cananhttps://www.blogger.com/profile/16721233659077452499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24816156.post-51550656648229774492015-08-21T01:59:57.727+03:002015-08-21T01:59:57.727+03:00Tşkler, kuşkonmazı çok severim ,yarma ise Aşure dı...Tşkler, kuşkonmazı çok severim ,yarma ise Aşure dışında ne iş yaptığını bilmediğim bir besindi, bu tarifi deneyeceğim.Anonymousnoreply@blogger.com