1 Haziran 2006

Quick China



Dun bahsetmistim Quick China'ya aksam yemegine gittigimizden. Ben gormeyeli Quick China cok guzellesmis. Ozellikle hava karardiktan sonra isiklandirmayla muzik biraraya gelince sicacik bir ortam olusuyor. Yemekler zaten her zamanki gibi sahane. Ben karidesli pilavla California roll yedim. Her zamanki gibi cok memnun kaldim. Su kocaman sarap bardaklarina da bayiliyorum zaten. Ama biraz tehlikeli! Icinde hep azicik sarap varmis gibi duruyor.. :) Arkadaslarimdan birinin gecen sefer yedigi yesil biberli dana eti cok aciymis o yuzden bu sefer yesil bibersiz dana eti yedi.. ( Bu ismi, bu tuhaf istegin ustune garson bey koydular!)
Bir de soyle bir sey yapmaya baslamislar yoksa ben mi cok zamandir uzaktaydim? Yemekler gelmeden once tequila bardaklariyla bir icecek getiriyorlar. Adi yoga. Icinde limon, portakal ve seker varmis (bu kadar miydi?) ve tadi cok guzel. Ben ictikten sonra icinde ne oldugunu sordum, o yuzden bana bir tane daha verdiler:) Ayni numarayi deneyebilirsiniz! Yaz suresince bol bol gitmek lazim Quick China'ya..

Posted by Picasa

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ayseciiiim, yesil biberi cok oldugu icin ben bibersiz istedim, acı oldugundan deil yani :) bide o yoganın icinde greyfurt suyu da vardi dimi? ben öyle hatirliyorum... Ama bence guzel bi aksamdı, bol bol yapalım bunu :)))

daphnevega dedi ki...

Ama gizem simdi ayip degil mi beni okuyucularima yalanci cikariyosun! Aciydi ondan canim!:)