28 Ağustos 2006

Seni seviyorum ayakkabi

Saniyorum ki akli yerinde bir kisi, bu ayakkabinin resmi ekrandayken 15 dakika ekrana (cok afedersiniz) okuzun trene baktigi gibi bakmaz. Ben bakiyorum.
Ona ayakkabi diye hitap etmek bile hosuma gitmiyor.. Evet sanirim normal degil..

p.s: Meraklisi varsa, bu sanat eserini Selin'in blogundan ogrenip ruh halime hic de iyi gelmeyen http://www.neimanmarcus.com adresinden buldum.

3 yorum:

Selin dedi ki...

Sevgili Ayşe,

Malesef sana da bulaştı:(

Zaten kendimizi ayakkabı, çanta vitrinlerinde alamazken bir de www.neimanmarcus.com 'u tavsiye etmekle, çevreme zarar mı veriyorum diye sorgulamaya başladım. Nolur beni affet:)

Adsız dedi ki...

Çok güzeeeeel.Valla ihtiyaç olmasa da, param varsa beğendiğim her ayakabıyı almak isterim. Bu da onların arasına katılabilecekler listesine girdi yani. Geçen yaz evi temizlerken Nermin abla"Kız Sineeem bu neeee? Valla beş yıl ayakkabı almasan bunlar sana yeter." demişti. Ama dediğim gibi işte, sonuçta farklı bir büyüsü var bu ayakkabıların insanın aklını başından alan.

Adsız dedi ki...

AA Ayşem hello kittyleri görünce dedim bu çılgın da benden! Gir bak neler var neler Hello Kittyli bende :) Bu arada 300 çift ayakkabım var ayıptır söylemesi ama bankada bir kuruşum yok hahah :)