13 Ekim 2006

Kızsal saç, ayakkabı, çanta postu..

Yeni saçım böyle bişey işte. Seren Serengilvari yan kahkülüm var. Eskiye göre daha koyu ama her banyodan sonra yavaş yavaş açılan ilginç bir saç rengim oldu. Her banyo sonrası bir sürpriz oluyor. Şimdilik memnunum. Zaten memnun olmasam da kuaföre daha bir süre gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü şu gördüğünüz -pek bir orjinalliği olmayan- saçı yapmak 4 saat sürdü.


Devil Wears Prada'nın ertesi gününe denk gelen Ankamall alışveriş gezimizin nadide parçalarından altın rengi ayakkabı ve çantayı takdim ediyorum! Şimdi beni tanıyanlar gülmeye başlamış olabilir Ayşe sen bunları nasıl giyeceksin diye ama beğendim aldım. Bazen böyle oluyor nedense. Hanım hanımcık olasım geliyor. Hali hazırda birşeyler bulundurmak lazım. Bu akşam bunlarla dışarı çıktım, kendimi garip hissetmedim. Topuksuz olunca çok süslü olmuyor galiba. Bu arada her yeri sarmış olan taytlara hala alışamadım. Oysaki 10 sene önce ben çok severdim. Şimdi tuhafıma gidiyor. Ben ortaokuldayken altına Harley Davidson çizme üzerine de bol bir gömlek ya da sweatshirt -mümkünse mickey mouse'lu ya da tazmanya canavarlı- giymek çok modaydı. Sanırım tayt modasının 2006 versiyonuna iştirak edemeyeceğim.

Beni hayatımda hiç arı sokmamıştı. Geçen pazar gününe kadar. Zaten gidip de arının üzerine basmasaydım daha sokacağı da yoktu sanırım. İlk arı sokmamı evin içinde yerde duran bir arıya basarak yaşadım. Arı mı daha çok şaşırmıştır ben mi bilemiyorum.

p.s: Orhan Pamuk'un Nobel Edebiyat ödülünü alması benim gözümde, herkesin büyük gurur duyması gereken bir olaydır. Fransa'da olanlar hakkında da sadece üzgünüm. Bu konulara kendi ıvır zıvırımın yer aldığı bu postta yer vermek istemiyorum. Daha sonra konuşuruz.

5 yorum:

Aslı Cin dedi ki...

Öncelikle evlilik yıldönümü kutlu ve mutlu olsun.

Sonra, arının için geçmiş olsun.

Ayakkabı ve çantan da hayırlısı olsun.

Ben koltuklarla ayakkabının uyumuna bayıldım :)

daphnevega dedi ki...

potansiyel arıza,
Teşekkür ederim. Senin arı maceran da gerçekten garipmiş! :)

asli,
Hepsi için teşekkürler. Kocaman oldum, odam hala "Barbie" odası gibi.. Aielmle yaşamaya devam ettikçe böyle kalacak sanırım:):)

vintage biscuit dedi ki...

ayakkabi ve cantaya bayildimmm
en guzel gunlerinde kullannnnn

Suleyman Ve Ben dedi ki...

Merhaba Ayse,

Ari = Bee
Ari Sokmasi = Bee sting

Gecmis olsun senin icin...benden ve esimden :)

Take care,

Suleyman Ve Ben

daphnevega dedi ki...

ooo vintage hoşgeldinn! :)
Umarım öyle olur! Havalar iyice soğumadan!:):)

Süleyman,
'Bee Sting'im hala kaşınıyor. (still itchy!)
Teşekkür ederim. Eşine de çok selamlar!