10 Kasım 2006

Domani partiro per İstanbul..

..yani yarın İstanbul'a gidiyorum. Çarşamba akşamı dönücem. Tanrım bana ordan ayrılabilecek irade ver! Her gidişimde İstanbul'a aşık oluyorum. "Benim Ankara'da ne işim var? Bu kadar muhteşem bir şehre 4 saat mesafede yaşarken neden hayatımı Ankara'da geçiriyorum?" gibi şeyler geliyor aklıma. Ve gitmiyor. Anca 10 gün sonra gidiyor...



Yağmur yağmasın, çok güzel fotoğraflar çekiyim, eski arkadaşlarımla mümkün olduğunca çok görüşebileyim, daha önce görmediğim süper İstanbul köşeleri göriyim... Bu 5 güne dair hep hatırlanacak, hatırlayınca beni gülümsetecek anılarla döneyim.. Arrivederchi!

p.s: Merak ettiğim birşey var. Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum. Samsung (E870) telefonuma mesaj geldiği anda, yıllardır asla böyle bir davranış göstermeyen köpeğim mesaj sesinden acayip korkup, bulduğu en yakın deliğe girmeye çalışıyor. Acaba telefon üreticileri bu mesaj sesleri için insanların duyamadığı bir frekansı mı kullanıyorlar? Yazık hayvana gerçekten. O halini gördükçe çok kötü oluyorum.. Var mı acaba bir açıklaması ya da bir çözümü?

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Istanbul gibisi yok, herhalde ben baska bi yerde yasayamam diyip seni cildirtirmisim :))

Adsız dedi ki...

Sana iyi yolculuklar...Umarim harika vakit gecirirsin orada :)

Benim telefon caldiginda da Paris benden once kosuyor, sanki onu ariyorlar, oyle dikilip bakiyor telefona:)))

Unknown dedi ki...

Iyi gezmeler canim, umarim istedigin gibi gezer dolasirsin, bizde fotograflarinla seni takip ederiz,
Sevgiler

Buket

Suleyman Ve Ben dedi ki...

Iyi yolculuklar Ayse :)

Sen cok sanslisin Istanbul gidiyorsun...

Gorusuruz,

Suleyman.

Mertingo dedi ki...

Sen Istanbuldayken Ankarada deprem oldu, ödüzüm patladı o bahsettikleri büyük Istanul Depreminden. Gece gece teleş yaptık valla. Çabuk dön korkutma bizi :)

Adsız dedi ki...

Eğlen ve tadını çıkar. Melodi yerine yüklenebiliyorsa başka bir müzik dene, belki işe yarar.

daphnevega dedi ki...

Ben döndüm.
İstanbul her zamanki gibi muhteşemdi.. Daha 1 saat önce döndüğüm için henüz etkisinden çıkamadım. İyi tatiller dileyen herkese teşekkürler!
Mesaj sesiyle ilgili olarak da sadece tek bir mesaj tonuna hassasiyeti var çok narin köpeğimin! Şimdilik bir çözüm bulamadığım için başka bir mesaj sesi kullanıyorum.
Yakın zamanda kısa İstanbul tatilimi yazıcam!
Hoşgeldim!