23 Kasım 2006

passato semplice - simple past tense


Bazı şeyler küçüklükten belli oluyor heralde. Ne kadar süslüymüşüm ben böyle! Şimdi bu kadar değilim :) Kolyelere ve tokalara olan düşkünlük devam ediyor tabi, o ayrı..
Evde bile çok bakımlı olması gerekirmiş hanım kızların(!). Ben küçüklükten edindim bu huyu efendim. Asla öyle eşofmanla gezmem, saçımı da tepeden samuray topuzu yapmam. Pofuduk terlik asla giymem. Sabah kalkıp, yerlere kadar uzanan saten geceliğimin üzerine saten sabahlığımı giyip, altına da tüylü minik topuklu ev terliklerini geçirip güne öyle başlarım :):):) belki bir gün..

Bu resimler benim kardeşim Mert'e ait. Erkek çocuğum olursa böyle olsun valla. Süper bir yaratıktı küçükken. Böyle manalı manalı bakardı hakkaten. Bana göre daha derin bir insandır kendisi. Resimlerdeki kafayı büküşe bakar mısınız?? :) Sanırsın filozof. Neli dondurma yesem diye düşünüyordur heralde :) Bugünlerde intgral falan derken kafayı yemek üzere. Şu tipten mühendis çıkacak. Bir üsttekinden çıktıysa, bundan haydi haydi çıkar heralde! :)

Mutlu bir gün diliyorum.. Kendinize dikkat edin. Benim gibi hasta olmayın. Sonra burnunuza fısfıslar sokmak zorunda kalırsınız... :(

9 yorum:

Adsız dedi ki...

:)) kemersizde gezmem.

Ozgur Gercek dedi ki...

aysecim ne tatli resimler bunlar :)) gercekten cookkk susluymussun, ben cocukken pek suslu sayilmasam da buyudukten sonra arayi biraz biraz kapattim;). benim taki olarak en favorim kupeler, kupem olmadan disari cikmam :)

kendime pek dikkat edemedim bende, burnum akiyo simdi, gecmesini umuyorum, ilacla 1 haftada miydi:(?

Adsız dedi ki...

Ayşecim süslülük doğuştan gelen bişiy. Kanımızda var. Benimde öyle resimlerim var ki akıllara zarar. Bi ara paylaşırım bende. Kendine dikkat et. Havalar daha da soğuyacakmış. Bol bol C vitamini :))

jelatin dedi ki...

Selam,

Altta House Cafe'li limonatalı yorumunu gördüm de söyleyeyim dedim. Madem Ankara'dasın, Armada'daki Beymen'in barımsı şeyini biliyorsundur. (Allahım cümleye bak) Yani mağazanın bir tarafını koridora açmışlar, bara oturup bir şeyler içebiliyorsun. Evet. Oranın da böyle yeşil elmalı filan nefis bir içeceği var. Tavsiye ederim.

daphnevega dedi ki...

duygu,
sağol.. fotolar da gelecek :)

kuzine,
tabikide.. lütfen yani!! :)

chido,
:)komik ama şirin dimi resimler? düzelmişsindir umarım. Çok fena bişi bu nezle..

nuray,
bekliyorum! İçim dışım da portakal oldu bu arada:)

jelatin,
sevindim bunu öğrendiğime. Deniycem, teşekkürler!! :)

Adsız dedi ki...

ayşee abla ne harika bi bu yaw!!!
bayıldım bayıldım!!
mertin fotoları görüncede gülmekten ölüdm mahsun mahsun bakışlar atmış sana bi foto getircem onu da koyarsın olurmu ?
sen ben eylül mert çok tatlı çıkmışız hatta sanırım o resim sizdede varr !!!ben bayılıyorum ona hepimiz al yanaklı çıkmışız harika bi resim
nese dewam et süper olmuş bayıldım

daphnevega dedi ki...

Koyarım göslecim tabi. :)
(Bu arada gözde benim kardeşimin çocukluk arkadaşı. Mert, "gözde" diyemediği için "gösle" derdi, onun da adı böyle kaldı artık.. :)

Adsız dedi ki...

:)))) Sen ayri bi cicisin , tekrar ediyorum ama kardesin de tam isirilasi bakmis cidden :)

daphnevega dedi ki...

Bani,
Ben artık çok öyle değilim, kardeşim hala ıssırmalık :)