7 Aralık 2006

1 paragraftan uzun aynı konuda yazamıyorum postu

Bugün çok mutluyum. Benden bir şarkı gelsin size :)




Tam 3 aydır beklediğim laptopuma kavuşmuş bulunuyorum. Vatana, millete hayırlı olsun. Ankara'da Sony satan heryer benden illallah dedi ama sonunda oldu. Bembeyaz, nurtopu gibi bir Vaiom oldu. Cep telefonumun yanına çok yakıştı. Bu beyazlık nasıl muhafaza edilecek hiçbir fikrim yok. Belki şundan lazım. Güzel bir icat.


Dün loptopu almaya gittiğimde birkaç gün önce yandaki wishliste eklediğim elma televizyonu gördüm. Gelmiş bile buraya! Sarılasım geldi elmaya. O kadar harika birşey yani. Çok gereksiz pahalı o yüzden gidip de ihtiyacım olmayan bir elmayı alacak değilim ama ilerde kendi mutfağım olduğu zaman onu mutfak televizyonu yapmaya karar verdim. Herşey benim karar vermeme bakıyo ya hani.. :)

Sevgili blogger ve hatta anonymous arkadaşlarım! Ben haftasonu için Kapadokya'ya gideceğim. Peri bacasının içinde uyuyacağım, bir gece de olsa.. Orda ne yapılır, nereye gitmek, nereyi görmek lazım, akşam yemeğini nerde yemek iyi fikirdir.. ?? Bu konudaki engin fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Dönüşte de size birsürü fotoğraf ve anlatacak hikaye getiririm! :)

P.S: Devamlı şu google aramalarını koyduğumun farkındayım ama çok komik şeyler çıkıyor. Mesela şu aramayı yapınca 14600 sonuctan 2.olmam bana birşey mi anlatmaya çalışıyor?? :) Bu aramayı kim neden yapar, aradığını bulmuş mudur büyük merak içerisindeyim. Kendisiyle tanışmak istiyorum..




13 yorum:

Adsız dedi ki...

Ayşe'ciğim böyle hitap ediyorum çünkü senin sıcaklığın ve tatlı dilin nedeniyle resmi olmıyayım dedim. Çok tatlı birini düşündüm okurken, belki bu tatlı bebişlerin katkısıda olmuştur bunda
Peri bacalarına yıllar önce gitmiştim, o nedenle yardımcı olamıyacağım.

jelatin dedi ki...

Hello Kitty ürünlerinden hiç hazzetmem ben. Ama öyle hoş görünüyor ki fotoğrafındaki renkler. Hemen bir tane edinesim geldi.

Bilgisayarın süper, hayırlı uğurlu olsun. LG Chocolate'ın siyahına hastayım ama 5 yıllık külüstürümden vazgeçemiyorum. Biraz eski kafalıyım galiba, işimi görüyorsa değiştirmemeyi yeğliyorum. Çok konuştum. Öptüm.

daphnevega dedi ki...

İlkayn,
Hoşgeldin! İstediğin gibi hitap edebilirsin, resmiyete gerek yok :)teşekkür ederim..

jelatin,
Hello Kitty'yi 'Musti' olduğu zamandan beri severim ben ama artık çok piyasa oldu bizim kitty :) Heryerde var. Bende memnun değilim aslında bu durumdan! Küçük olanı alıştırma olarak sana verebilirim:)
Asla hiçbir teknolojik aleti bozulmadan yenisine meraklanmayan hatta ve hatta mümkün mertebe teknolojiden kaçan biri olarak önümüzdeki yıllarda da bu laptoptan hizmet vermeye devam edeceğim. Öptüm!

Adsız dedi ki...

Son stata forse due volte a Peribacasi, é davvero interessantissimo. Ma non potrei consigliarti un ristorante...
buon divertimento!

Adsız dedi ki...

Yeni Vaionu güle güle kullan :-) Sonyden kendi Vaiomu 5 senelik sigortasını yaptırdım sanada tavsıye ederim cünkü su ana kadar isime cok yaradı!
Göremeye uğrarsan mutlaka Alaturkayi tavsiye ederim, Restorantin yemekleri harika ve aksam bir tutucu atmosferini yaşamak muhtesem bişey! Biraz romantik havasi almak istersen develer vadisininde güneş batışını izlemelisin, o güzel manzarayı gördün mü ordan hic ayrılmak istemiceksin. Merdiven cıkmakdan cekinmiyorsan ve yükseklikden korkun yoksa bir de Uçhisar Kalesinin panorama manzarasi izle. Bilmem vaktin olur mu ama avonozda çok güzel çömlekçi atölyesi bulabilirsin ve ellerini bulastırmakdan cekinmiyorsan kendi vasonu yapabilirsin. Hangi acıkhava müzesini tavsiye ediyim?hepsi cok muhtesem ve bırbırınden farkli bır görüntü sergiliyor ki bi siralama yapamiyorum!
Çok güzel bir haftasonu gecir ve bol bol o temiz havanın ve etrafın doğallının keyfini al.
(Aksam ve geceleri inanılmaz soğuk oluyor ve havanın nem oranı çok düşük, mutlaka nemlendirici cremini yaninda bulundur!!)

kıtırmak dedi ki...

Sevgili Ayşe yeni laptop'un hayırlı olsun. Güzel yazılar yazarsın bize onunla inşallah... Kapadokya'yla ilgili bişey maalesef söyleyemeyeceğim. Türkiye'deki gezilerimiz Safranbolu'yla sınırlı kalmıştı. Ama dönüşte senden güzel şeyler bekliyoruz, benim için de gez. Sevgiler...

daphnevega dedi ki...

b5,
Grazie e complimenti per il tuo nuovo blog! :)

gürkan,
bu sigorta işini öğreniyim ben! Öneriler için de teşekkür ederim!

senem,
çok teşekkürler.. umarım güzel geçicek ve güzel şeyler getiricem sizlere.

Adsız dedi ki...

güle güle kullan, benimde TOSHIBA çok yaşlandı artık, beyazda gözüm var ama ben o rengi maymun ederim, hele şu vista çıksın şöyle 1,5 kg' lık bir alet almam gerek artık win98 den 2007 vista iyibir terfi olacak, sahi şu sigorta neyin nesi ?

Adsız dedi ki...

Aaa çok şık laptopun hayırlı olsun :)
Kapadokya konusunda kalmadım ama çok gittim hani yol üstünde uğramışlığım çok oldu, harika yer altı yerleri var ve nefis lokantaları zaten birkaç yere sorunca düzgün yenecek yerler söylüyorlar. Asmalı konağın ekibinin takıldığı yer vardı ama adını hatırlayamadım :(

Bu arada aklımı feci çeldin bu tvye bayıldım.
sevgiler

daphnevega dedi ki...

gaykedi,
o kadar şahane şeyler varki öyle 1,5 kglık. Ben film seyretmeye de kullandığım için bakmadım. Bir de küçüldükçe fiyat artıyor. Şu sigorta işini öğreniyim hemen söyliycem.

çilekli pasta,
öncelikle çok teşekkürler. Bakalım Kapadokya'daki o yeri öğrenirsem dönüşte yazarım.. Umarım birgün olur elmamız:):)

Adsız dedi ki...

Adaşım, mutluluk insanı; böyle çağırsam mı seni? Birden cok laubali oldum. Ama bak o sarmalar o kadar guzelki, ve ben onları yiyemedigim icin o kadar mahzun. Ama haftaya memlekete dönüyorum ve direkt anneme sipariş ettiğim yemek; sarma, her türlüsü, kıymalı, zeytinyaglı. Bi de su böregi istiyorum. Ama onu pastaneden alcaz heralde, zira annem bilmiyor yapmasını. Neyse ben hayatımı anlatmaya başlamadan, hadi kaçtım. iyi yolculuklar ve peri bacasında iyi uykular

Adsız dedi ki...

Güle güle kullan güzelim. bende bembeyaz bir apple istiyorum en kısa zamanda.

daphnevega dedi ki...

duygu,
:)gittim gezdim geldim:)

munakuin,
hoşgeldin! hava alanında sorun çıkarmasın diye, saklama kaplarına koli bandıyla sarılmış halde kaç kere götürdüm yanımda İtalya'ya bu sarmalardan bir bilsen!

nuray,
apple'lara bayılıyorummm ama uyumsuz birçok zımbırtısı varmış, o yüzden fazlaca bakıp sinirimi bozmadım :) sen al seninline bakalım en yakın zamanda :):)