18 Şubat 2007

Pazartesi Sendromuna Son!

Çoook zevkli bir oyun buldum. Adı Guess-the-Google. Kısaca şöyle: Google'da sanki resimler kategorisinde arama yapılmış ve siz de aramanın hangi kelimeyle yapıldığını tahmin etmeye çalışıyorsunuz. Kelimeler genelde "hate" "peace" gibi basit sözcükler. Her kelime için 20 tane küçük resim görüyorsunuz ve kelimeyi bulmak için 20 saniyeniz var, istediğiniz kadar tahmin yapabiliyorsunuz. Toplam 10 soru var. İnanılmaz eğlenceli bir şey. Belli bir süre sonra aynı kelimelere de denk gelebiliyorsunuz, ama çok sık olmuyor bu :) Son 2- 3 gündür aklıma geldikçe açıp oynuyordum, sonunda biraz önce ilk 10 listesine girmeyi başardım!!! Oleyyy! O anı da hemen ölümsüzleştirdim. Çünkü liste devamlı yenileniyor ve belki birkaç dakikaya ben yerimden edilmiş olabilirim :(

Şimdi siz henüz oyunu oynamadan, bu kız herhalde delirmiş diye düşünüyor olabilirsiniz ama sadece bir kaç kez oynadıktan sonra beni anlayacaksınız, biliyorum. Şiddetle tavsiye ediyorum. "İşimden gücümden geri kalıyorum yahu, bu ne biçim şey!" derseniz de şikayetleri hiiiç kabul etmiyorum. İyi eğlenceler..
Tıklayın ve google'da bilinmedik resim bırakmayın! :) Pazartesi sendromuna bire bir diye düşünüyorum, bana ne oluyorsa..
Ayse's World'de okuyucalara hizmette sınır yok sayın seyirciler :)
Buyrun:
Guess-the-Google!!!

8 yorum:

Tugc dedi ki...

ayse bunu bana gpstermeyecektin.. :)

dreambyduru dedi ki...

çok fena sardırdım

daphnevega dedi ki...

tugce ve pirik,
umarım bıkacağız bir süre sonra:)

Murat Ozdemir dedi ki...

henuz 380 in uzerine cikamadim, 389 yapan bir arkadas var takdir ettim

daphnevega dedi ki...

Bir kere 383 yaptım, 389 imkansıza yakın gorunuyor:)

Adsız dedi ki...

Ben bunu hiç bilmeseydim şimdi oynamadan duramam :):)

Esterhazy dedi ki...

ya bu ne rezil bi seydir yaa...369 en buyuk basarim. ama artik uykum var...ama oynamak istiyorum..ama uyku..ama oynamak..

daphnevega dedi ki...

zeya ve esterhazy,
Ben de bulduğuma da buraya koyduğuma da pişman oldum.. İlk 1 haftadan sora birazcık azaltabildim:)