15 Haziran 2007

Kıvır kıvır saçlı yeni arkadaşım!

Jelatin'le buluştuk! Aslında kış ortasındayken yapmayı düşündüğümüz buluşmayı, perşembe akşamı Fige'de yaptık. Blogger camiasından biriyle ilk defa yüzyüze görüşecek olmanın heyecanıyla gittim. Fige'nin bahçesinde çok güzel bir akşam geçirdik. Yemek yedik, çok lezzetli şarabımızı içtik, üzerine de Türk kahveleriyle akşamı kapattık. Yediği içtiği her şeyin fotoğrafını çeken bir insan olarak, neden çantamdaki fotoğraf makinesi bir saniye bile aklıma gelmedi bilmiyorum, Jelatin neden hatırlatmıyorsun!!? Ordan burdan konuştuk, blog dedikodusu yaptık, güldük.. 7 buçukta buluştuk, 11 olmuş fark etmedim bile ben.. Biraz çok mu konuştum ne?

Sanki onu daha önceden tanıyormuşum gibi hissettim. Pırıl pırıl gözleri var. Beklediğimden çok daha sıcak biriymiş kendisi, nedense daha asabi birini bekliyordum. Yapmacıksız birini görmek insanı ne kadar mutlu ediyor, hem de bu kadar hoşsohbetse. Her bakımdan güzel bir insan kendisi. Bütün akşam konuştuk konuştuk, yine de ayrıldıktan sonra daha konuşulacak bin tane şey kalmıştı aklımda. Yüzük hakkında bir şey söylemediğime inanamıyorum!


Yeni bir arkadaşım oldu gibi hissediyorum, daha bol bol konuşacak vakitlerimiz olur umarım. Bir de artık şirin bir Radyo Bilkent araba kokum var.


Geçirdiğimiz güzel akşam için teşekkürler, bir de beni şu güzel kişiye benzetme inceliğini gösterdiğin için!

5 yorum:

jelatin dedi ki...

Aman Tanrım, o kokuyu arabana zorla astıktan sonra utandım da ben. Acaba ayıp mı ediyorum, nihayetinde o bir ODTÜlü. Gizlice insanların arabasına Radyo Bilkent kokusu asıyorum ben, sapığım. (Çantama baktım Halk Küp Gofret!)

Ayşe, benim için de çok eğlenceli, çok güzel bir geceydi. Hatta gece uyurken düşündüm de neredeyse ideal bir "date" bile oldu diyebilirim. Güzel yemek, şarap, arabayla eve bırakılmalar... Hmm ve ühühühühü.

Elbette buluşacağız monşer, yeni açılan her Ankara restoranı bizleri beklesin.

Ayrıca asabi biri olduğumu düşünmene rağmen benimle buluşmaktan çekinmediğin için de çok teşekkür ederim. :)

Blog Sahibesi dedi ki...

Ayşecim blogların böyle güzel arkadaşlara vesile olması ne kadar güzel. Bende seninle tanışmak için sabırsızlanıyorum. En yakın zamanda İzmir'e bekliyorum cnm.

bembi dedi ki...

hem kıskandım hem küstüm :)

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

ikinizde severek takıp edıyorum sevındım sızın ıcın şekerler

daphnevega dedi ki...

jela,
Yuppii demek istiyorum sadece.

nuray,
Sanırım temmuzun ilk haftasından yaz sonuna kadar belli aralıklarla İzmir ve civarında olacağım, klimalı bir yerlerde limonata içelim:))

bembi,
Küsme küsme, hem sen komşusun, bu civardaki bir yerleri teftiş ederiz senle:)

aqua,
:)teşekkür ediyor, darısı başınıza diyorum!