26 Şubat 2008

mordolap'ta beeen!

Bembi sayesinde keşfettiğim Mor Dolap'tan Jülide, benden misafir yazar olmamı istediğinde aslında kendi blogumda ne kadar rahat yazdığımı fark ettim. Başka bir yer için yazı yazmak gerçekten zormuş. Mor Dolap bir moda sitesi olmasına rağmen oldukça rahat bir tarzı var, yoksa moda bilgim ve ben haddimizi bilip Moda hakkında yazmak benim neyime diye düşünebilirdik. Modayı eğlenceli buluyorum. Manyaklar gibi trend takip edip, dergilerde ne varsa kendimi ona benzetmek gibi bir derdim yok ama her sezon daha önce kullanmadığım veya en son yıllar önce kullandığım bir şeyler bulup denemeyi seviyorum. Mesela skinny pantolonları gerçekten çok sevdiysem de, asla o göğüs altına kadar yüksek belli kotlardan giyebileceğimi sanmıyorum. Neyse yani devamlı olarak olmasa da arasıra moda dergilerini karıştıran ortalama bir dişi olarak zayıf bir noktam var: Ayakkabılar. Kendimi bildim bileli. Dost başa düşman ayağa filan bakmaz, ben hep ayağa bakarım. Dergilerde, filmlerde, restoranlarda, sokaklarda birinin ilk önce saçına, gözüne kıyafetine değil ayakkabısına bakarım. En çok da şık topuklu ayakkabılarıyla güzel yürüyen hemcinslerime bakarım. Bu şartlar altında tabii ki ben bir moda sitesinde yazı yazacaksam, ayakkabılar hakkında olmalıydı. Topuklu ayakkabılar hakkında. Jülide de bana öyle yazmıştı zaten: Ayakkabı sevgini bildiğim için.. Okumak isteyenler için yazı burada. Bana böyle bir teklifte bulunup da beni heyecanlandırdığı için Jülide'ye teşekkür ederim. Bir gün görüşmek üzere :)
*
Resimdeki de arzu nesnem. İsteyen şuradan alıp bana hediye edebilir. 520 eurocuk. Unutmadan; 36 numara giyiyorum.

7 yorum:

Aslı Cin dedi ki...

Ayşe'ciğim Mor dolap hoş işler çıkarıyor. Şebnem'de bir yazı yazmıştı oradan tanıyorum siteyi. Dur yazını okuyayım.

Adsız dedi ki...

evet ben de şebnem'in yazısından sonra tranımıştım siteyi...

ayak deyince, ben de ayaklara bakarım..düşman değilim hem ayakkabıya bakıyorum ayağa değil..

MorDolap dedi ki...

Aysecim - biz sana tesekkur ederiz. Cok zevkli bir yaziydi. Sanirim kadinlarin %90nin icinden gecenleri ekrana doktun ;) Her zaman bekleriz :)

Adsız dedi ki...

Tanrı "Topuklu Ayakkabı ve Kilotlu Çorabı" keşfedenlere huzur ve mutluluk versin...Bir erkek olarak çok mutlu ve çok sevinçliyim kadınların bole güzel şeyler giymesinden....


selçuk

Adsız dedi ki...

Ayşecim yazın gerçekten süper olmuş..tebrikler :)

bembi dedi ki...

Ayşe'cim çok sevindim! Yazın çok güzel tam 5 yıldızlık çok sevdim! ;)) ben de spor ayakkabı ile çok rahatım ama düğün dernek olsa da yüksek topuklarla diil yürümek, şıkkıdı şıkkıdı göbek atsam diyorum!

daphnevega dedi ki...

aslı,
şirin bir site, ben de vakit buldukça okuyorum, artık daha sık okuyacağım, eşşek kadar oldum, daha iyi takip etmek gerek! :)

anonim,
o laf çıplak ayağa bakanlara mı söylenmiş acaba :))

mordolap,
ben teşekkür ederim, tanıştığımıza çok sevindim!

selçukmon,
Valla ben kızken bu kadar beğeniyorum erkek olsam salağa dönerdim heralde. Ama kilotlu çoraptan (böyle mi yazılıyor?:)) nefret ediyorum.

mrv,
teşekkür ederimm!

bembi,
:) sen zaten uzunsun bengi yeterince, bir de topuklarla düşünemiyorum! MinaSera'nın önünden geçerken hep anıyorum seni :)