1 Nisan 2008

Ribbon

Bazen yaptıklarım işe yarasın istiyorum ya da yaptıklarımın büyük işlere yaradığını sandığım küçük halime geri dönmek istiyorum. Ne yazık ki bir tarafı emmental bir tarafı beyaz peynirli makarna keşfi bu dünya için pek işe yarar bir şey değil.
*
Geçen gün Doruk'a nöronlarımızın enerjisiyle ilgili bir teorimi de anlattım ama galiba o günden beri biraz daha düşünceli bir insana dönüştü. Buraya yazıp sizi de korkutmak istemem.
*
Bugün benim yine kızgın olup da neye kızdığımı bilmeme günlerimden biri. Arabam bozuldu, yolda kaldım. Çok hastayım ama işyerinde yine dünyayı kurtardığım için gitmeme şansım yok. Yine en yakın arkadaşlarım Tylol Hot, Selpak ve Vicks First Aid. Sinemaları 21:45'e almış bir sürü yer. 19:00'a yetişemiyoruz, 21:45 hafta içi çok geç oluyor. Bugünlük mızırdanmalarım bu kadar.
*

Beyaz giyme söz olur
Siyah giyme toz olur.

Ot olur, bok olur ve bunlardan sadece gri giyerek kurtulabilirsin. Söz olsun, bırak azıcık da toz olsun. Pırıl pırıl nereye kadar? İnsanlar konuşmaya bayılırlar hem. Sen beyaz giy, giyme. Giy beyazı yanına kar kalsın. Belki ben bile bile toza bulanmak istiyorum, olamaz mı? Evet olabilir çünkü bu sorunun cevabını sadece ben verebilirim. Ve öyle yaparsan şöyle olur, böyle yaparsan böyle olur diyenler en sonunda ne der biliyor musunuz? Salına da salına gel haydi yavrum dön dolaş yine bana gel!

7 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba ayşe,
mekanlarda yazdığın blogların birazını okudum.anladığım kadarıyla çok güzel yemeklere ve italyan mutfağına düşkünsün.
sana bi tavsiyede bulunmak isterim.İstanbul'a bir daha gittiğinde suadiyede vakkorama sokağında Vapiano isimli bir italyan restaurantı var.Orada şu anda adını hatırlayamadım ama karidesli beyaz şaraplı bi makarna var şiddetle tavsiye ederim :)

Adsız dedi ki...

Ayşemon;

Bu yazıda ne demek istedini anlıyamadım :)...ama içinin derinliklerinde bi karışıklık war galiba..yine de hoş bi yazı olmuş...
"burda doruk'a katılıyorum" :D

selçuk

Adsız dedi ki...

sanırım genel olarak asabi bir insansınız, allah sevgilinize yardım etsin....

Adsız dedi ki...

:)))))))))))))))))))))))

daphnevega dedi ki...

anonymous,
merhaba! vapiano'yu duydum ve ne zamandır görmek istiyorum, kaç seferdir İstanbul'a geldiğimde hiç karşıya geçmek kısmet olmadı. Özellikle söylediğini deneyi isterim, tam bana göre gibi :)

selçuk,
:)))) adını yazmışsın gözlerime inanamıyorum :)Evet ben de gelip şimdi sabah okuyunca bana da karışık göründü! Katılımcı arkadaşım benim :)

mehmet,
valla kendisine sormak gerek, yine de amin diyelim.

titrekkelebek,
:)

Adsız dedi ki...

Merhaba Ayşe,
Didem ben. Ekşi sözlükte "ayse's world" adına entry girilmiş. Görmediysen söyleyeyim dedim:)O kadar güzel yazıyosun ki popülariten giderek artıyor bak:))

Adsız dedi ki...

bu ne ayse gercekten kafayı yemek uzeresin....
nube