11 Temmuz 2008

30 faktör işe yaramadı, zenci oldum.

Dear Günlük,

Değişiklikler olacak. 2 günde 2 tane nur topu gibi haber geldi. Yüzde yüz değil ama ben hissediyorum, olacak. Olumlu olması için elimden geleni yapmaya karar verdim. Hem de bu iki değişiklikten biri benden tamamen bağımsız. Kendimle ilgili olarak ise 25 Temmuz mühim bir tarih. Reiki, hadi göster gücünüüü. Diğer değişiklik hakkında konuşamıyorum. Kesinleşsin de öyle. Gizlilikten filan değil elbet, kendim hazmetmeliyim önce. Henüz bir yumruk kıvamında. Bol bol sıvı ile yumuşatılacak. Tercihen Martini. Zeytinli.
*

Aslında bu üstte bahsettiğim şeyler kafamın bir tarafına yerleşmiş ve periyodik aralıklarla beni dürtüklüyor olsa da gündelik aktivitelere devam ediyorum. İş hayatıyle beraber hayatımdan çıkan, en büyük kaybım "İtirazım Var" programını seyrediyorum. Her zamanki gibi çok eğleniyorum. Bu program kadar manyak şey az var televizyonda, size garanti edebilirim.
*

Dün biber dolması yaptım, ne kadar pirinç konması gerektiği öğrendim. Annemin garip el hareketleriyle tarif ettiği miktarı sözcüklere dökmek imkansız. Küçük çocukların sahilde kumları avuçlarından akıtma şekli diyebilirim en fazla. Evet, düşündüm ve daha iyisini bulamadım.
*

2 gündür 1 saat yürüyorum. 4 kmlik sahil yolu evet, daha önce bahsettiğim gibi. Size kısa gelebilir mesafe, benim için rekor. Annem benden daha dinç.
*
Doruk bu haftasonu komşu blogdan Mr. TGM'i de getirecek beraberinde.
*
Maksi de deli midir nedir gidip gidip güneşe yatıyor. Kafam çok dağınık, sudokularda devamlı yanlış yapıyorum. Birazdan İtirazım Var başlıyor, kahvemi yapıp onu bekleyeceğim.
*
Yours sincerely,
*
Ayşe

11 yorum:

Trofolo dedi ki...

Gotik kızlar ya :)
Ayşe, tiyatro bu, gerçek oldugunu düsünmüyorum. Resmen oynuyor herkes. Asuman Dabak da kafayi kirmis.

daphnevega dedi ki...

:) ben de zaman zaman öyle düşünüyorum ama o zaman hakikaten Oskarlık performans sergiliyorlar! Asuman Dabak programın başladığı zamanlardan o kadar farklı ki kadın bariz yaşlandı :) arada bir "eeeee!" çekiyor herkesi susturmak için, kahkaha atıyorum valla.

Trofolo dedi ki...

O sagdak ikiz neden sürekli sallaniyor "Sana gününü gösterecegim" diye. 4 gündür tartisiyorlarmis. Neyi tartisiyorlar canim ülkem, neyi tartisiyorsunuz. Ne bu sefillik, bu ne bohemlik.
Ne iciyorlar bunlar. Ne iciyorlarsa herkese dagitsinlar, tum toplumun kafasi guzellesin dert tasa kalmasin.

Trofolo dedi ki...

"az önce adı gecen punk arkadaslardan biri en fazla dinlenen punk gruplarindan biriiiiiiiiiisiiiiiinin uyesi, demek ki birsey olabilmis, bos cuval degil"

mezara girmek istiyorum, bos mezara uzanmak.

daphnevega dedi ki...

ya aslında hem komik, hem yazık bi durum. kızlar azıcık aklı başında olsalar, 2 tane işe yarar cümle edebilseler ben valla destekliycem. o sallanan kız iyice fena durumda, çünkü aslında dünyadan haberi yok, safi özenti. derdi de bize düştü ya :)

assortiek dedi ki...

ayy :) ben hiç çekemiorm o programı yaa,bana resmen kurgu gibi gelio.Ama showda şarkı söylemek lazımda esra ceyda kardeşler warr gülmek isteyenler oraya diorm,son çığır diim,izledikten sonra bide siz ekleyin.Ben özellikle onlar için izliorrm ama nedense busefer kızmıyorum belkide kızamıorm,gülmek istiyorumm :))
salı gecesi,showtw de(esra-ceyda/ümit besen)
bu arada yawaş yawaş tatilini kıskanmya başlıormm,şiddetle belirtiorm :)

ipq dedi ki...

ya ayse SPF30 az bence, ben ankara ici icin SPF50 kullaniyorum, yoksa cillerim aziyor.

daphnevega dedi ki...

assorties,
Onları henüz göremedim ama duydum, rastlarsam göz atacağım. Tatilimin son 1 haftası !!

ipek,
Ooo. Ama ben çok esmerim ipek. Yani aslında hiçbir zaman güneş yanığı yüzünden acı çekmedim, çilim de yok :) Hiç yanmamak için 30 kullanıyorum, yüzüme de 50 sürüyorum ama yandım, nasıl oldu bilmiyorum. Ankara içinde hiçbir şey kullanmıyorum.En erken ben yaşlanıcam!

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

gündüz evde olmadığım için bu programı bilmiyorum ama kardeşim anlatmıştı asuman dabak birini çıkarmış programa adama "ahmet bey (adını yanlış hatırlıyor olabilirim) bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz" diye sormuş. Adam da "ahmet kimdi?" demiş asuman dabak bağırmaya başlamış sizsiniz diye :) adama tam ezberletememişler rolünü :D

Trofolo dedi ki...

Ayse noldu bu gotikler?

daphnevega dedi ki...

esra,
ciddi mi? hadi ya?

trofolo,
ya bilmiyorum, ben de çok merak ediyorum. istanbul barlarında peşlerine mi düşsek? :)