8 Eylül 2008

El Negro Zumbon


Yarın sabah okullar açılıyor. Zavallı yavrucuklara başarı ve şans dilerim. (Yarın trafiği çok fazla tıkamazlarsa daha da çok dilerim.) Umarım iyi bir ilkokul öğretmenine düşerler. Çünkü bu çook önemli bişey. Biz neredeyse aradan 1 yıl geçmek üzereyken ilkokul arkadaşlarımla tekrar buluşacağız bu hafta. İftara gidicez. Bence güzel olacak.
*
Annemin Masumiyet Müzesi'ni bitirmesini beklerken, ben Mükemmel Bir Gün'ü okuyarak Roma sokaklarında dolaşıyorum. Hem de Ferzan Özpetek'in aynı isimli filmi gösterime girmeden önce tüm karakterleri kafamda canlandırıyorum. Bakalım ne kadar uyuyor casting fikirlerimiz? :)
*
Yine her tarafım listelerle doldu. Hala bir organizer alamadığım için bu böyle. Bir an önce halledilecekler:
*
*Bu sene gerçekten ama gerçekten kıyafet dolabımı ayıklamam gerekiyor. Tek bir t-shirt için yerim yok. (Benim senem Eylül'de başıyor, sizinki Ocak'ta başlayabilir. Sanki hala ilkokuldayım.)
*3 adet 20lik diş çekilmek için bekliyor. (Hazır bunu yaptırırken bir de beyazlatmak istiyorum. O kadar acının üstüne bonus olsun. Daha az sigara içmeye de teşvik olur diye umuyorum.)
*Gift&Gourmet House yemek kursu ve buna müteakip Kuki pasta kursu. (Artık yazmaya utandım. Yüz yıldır söylüyorum, bi gidemedim.)
*İş başvurusu yapmak istediğim yerleri de darmadığın tutmamam lazım, bu işi daha planlı programlı yapmam gerek. (Devamlı arayışta olmak gerek, memur zihniyeti hiç iyi değil.)
*
Doruk'un ehliyetinin kurtuluş günü İzmir'inkiyle aynı güne geliyor. Şenliklerle kutlanmalı. Biz ise bu ara sıcaktan korunma yöntemi olarak sinemada yaşamaya başladık. Beni ararsanız Bilkent Cinebonus'ta bulabilirsiniz. Lüzumlu lüzumsuz tüm filmleri seyrediyoruz. Üşüyerek hatta.
*
Bir de itiraf: Mozilla'yı hiç sevmedim, galiba sevemeyeceğim de.
*
Saçım Penelope Cruz gibi olsun, kabarsın kabarsın. Bıktım pırasa saçtan.

10 yorum:

emelo dedi ki...

Aysecim, listen epey iddiali, kolay gelsin diyorum oncelikle :)

Dis beyazlatma konusunda da aman dikkat et - once bir yer denet eger yapabiliyorsan.. Sen benim basima gelenleri okumus muydun bilmiyorum ama, oyle herkese gore bir sey degil beyazlatmak - uyariyim istedim :)

BahaR dedi ki...

Ayrıca diş beyazlatmak insanın hayatında sadece 1 kere yaptırması gereken birşey çünkü dişlere epey bir zarar vermekte.Bu sebeple yaptırcağın zamanı iyi belirlemen lazım.Bir daha beyazlatmak gibi bir şansın olmayabilir.Bu arada blogunu zevkle okuyorum.Süper Blog.

enne dedi ki...

Hii! Sigara mı içiyorsun?

dodo dedi ki...

maalesef içiyor

$afak dedi ki...

Justb diş beyazlatmak dişlere tabiki de zarar veriyor. Fakat iddia ettiğin gibi hayatta 1 kere diş beyazlatmak diye bir şey yok. 10 kere kadar diş beyazlatmış biri olarak söyleyebilirim ki 26 yaşımda hayatıma 0 çürükle devam ediyorum.

Ayje Çandarlı Eylül'de başka bi güzel.

BahaR dedi ki...

hımmm öğrendiğim iyi oldu.Bana hep çok zararlı bi tedavi olduğunu söyler doktorum.Ama 10 defa da bana bi fazla geldi yine de..

Adsız dedi ki...

BENİM DE SENEM EYLÜLDE BAŞLAR. PLANLARIMI HEP EYLÜL ÖNCESİ VE SONRASI ŞEKLİNDE YAPARIM, YAZDAN SONRA KENDİMİ YENİLENMİŞ HİSSEDERİM.
AYŞE.

daphnevega dedi ki...

emel,
evet ya, zaten her şeyi bin kere araştıran biriyim, bu işin altından nasıl kalkıcam bilmiyorum. uf. akıl danışırım sana da.

justb,
1 kere biraz abartılı olabilir ama zararlı olduğunu ben de biliyorum, mümkün olduğunca az yaptırmak gerektiği kesin. biyerden başlayayım ben :)

enne,
eveeeet. salem light :)

dodo,
alıcam o ince uzun kahverengilerden, onlardan içicem artık.

şafak,
babana mı gitsemm? :)

ayşe,
aynen öyle, demek ki yalnız değilim!

$afak dedi ki...

Ayje döndük biz Ank'a :) Gel babama istersen.

Diş beyazlatma hadisesine dönersek 2 tip işlem var karıştırmak istemem. Beyazlatmak işlemi dişin doğasına müdahele ederek Micheal Jackson gibi rengini açmak. Bu zararlı ve bunu 10 kere yapamazsınız (yaparsınız da çok zararlı olur). Babam buna ağartma diyor. Ek olarak namuslu bir hekim sigara içen birine ağrtma yapmaz dedi. Nasılsa geri boyanacak diye.

Bir de diş detartraj denen ve benim 10 kere yaptırdığım hadise var. Yılda 1 falan ölene kadar yaptırılabilir bişi. Kabaca temizleyici vim tarzı bir sıvıyı dişlere sürüp minik hızlı dönen lastiklerle dişi kuvvetlice ovmak işlemi. Güzel bişi ben cuma yaptırıcam :)

Sigarayı bırak artık. Öf be. Bırakmıycaksan da ağartma, manasız.

NYG dedi ki...

tbox-etek elbise...kılavuzunda eteğim geldi diyip hooop etek yapabilirsiniz yazıyodu..eğlenceli tbox