16 Kasım 2008

Başak evlendi!


Başak'ın düğünü şu ana kadar hayatımda gördüğüm en harika düğün oldu. Daha ötesi olabilir mi bilmiyorum. Herkes devamlı dans etti, herkes çok eğlendi. Zaten sahnedekiler harika olduğu için düğünden çok konser havasında oldu.. İlk defa bu kadar yakın bir arkadaşımı evlendirdim. Şahit olarak da imzamı attım, geldim. Ağlamadım hem de hiç! Hep çok mutlu olsun Başakcım.


p.s: Makyaj yapan kız sanıyorum ki bekar hayattan oldukça bıkmış olacak ki Başak'ın ayakkabısının altına en başa kendisininki olmak üzere hepimizin isimlerini "çok daha çabuk çıkar!" diyerek göz kalemiyle yazdı. Kızın aklına şaşmakla beraber kimi kandırıyoruz bu hamleyle onu bilmiyorum :))

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Göz kalemi ile mi bunu ilk defa duydum :):)
Başak çok mutlu olsun !
Sevgiler

nazo dedi ki...

Valla bizi kandırıyorsun Ayşe. Düğün düğün dedin bu mudur yani, resim yok mu? :)
Umarım çok ama çok mutlu olurlar.
Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Başak'a mutLuluKlar.. ayakkabı altından isim silinmesini bilmem ama benim düğünümde teknenin tepesinden arkamı dönüp fırlattığım gelin çiçeğimi tutan kız 1 senesi dolmadan evlendi :)))

Hıı benim ayakkabının altı siyahtı biz de zilsizzarife ile simli kalemle yazmıştık ve ayakkabıyı daha evde giydiğimde silinmişti tüm isimler.. Herkes hala bekar olduğuna göre bu konuda yorum yapamıycam ama çiçek için konuşurum artık :)))))

Haydins dedi ki...

Hahaa.. cok guldum bu kimi kandiriyoruz olayina :)
Arkadasina mutluluklar..

Adsız dedi ki...

allah mesut etsin düğün resimlerinide bekliyoruz heyecanla:))

biolog77.blogcu.com

Adsız dedi ki...

Ayşe cim blogunu zevkle ve merakla takip ediyorum.arkadasına mutluluklar diliyorum.sevgiler

Adsız dedi ki...

Slm Ayse cim, Basak a mutluluklar dilerim, darısı biz tüm isteyen bekarların başına :)
Çok alakasız bir şey sorucam sana, kitapçıdan aldığın orjinal kitablarının içinden eksik sayfa veya karısık sayfa vb... sorunlarla karsılasıyor-musunuz- musun? İmgeden aldıgım olasılıksız isimli kitabımda da bununla karsılasınca artık son damla oldu, dedim ben mi şanssızım yoksa imge de mi korsan kitap satmaya basladı. Kitabın 1-2 sayfasında basım çok kötüydü, tam en heyacanlı yerinde 400. sayfadan sonra 385-400. sayfalar sonra 401. sayfa. Hayır harf hataları yazım yanlışları, bunlar dizgi hatası dedim görmezden geldim ama tam kitaba konstre olmuşum okuduğum yeri tekrar okuyorum, dedim ben bunu okudum bir de baktım 401 sayfa yerine 385. sayfa. Haksız mıyım? Biraz uzun yazmışım, özür ama çok doluyum bu konuda, korsan kitap alma git o kadar para ver, kalite olmadıktan sonra orjinal almışım ne yazar. Sence? İmge kitabevine ve Aprıl yayıncılıga mail gönderdim ama cevap gelir mi bilmiyorum.Sevgiler Ceren

Pilli-Cadi dedi ki...

blogunu cok begendim:)

Adsız dedi ki...

sana mail attim bak emi?? ne ayakkabi giydin ?:))) carriemel