18 Ocak 2009

Ben bugün hayatımda ilk defa yeni doğmuş bir bebek gördüm. Tuğçe ile Evren'in bebekleri Özgü idi bu. Hani bir süre önce nişanlandıklarını yazdığım arkadaşlarım.. Gerçekten o kadar küçük ki, insan korkuyor. Bir de bugün şunu gördüm ki, kadın ve erkeklerin bebeklere karşı yaklaşımı çok farklı. Ben bebek karşısında tanrının son model mucizesini görmüş olduğum için gözyaşlarımı tutmakta zorlanırken, Baran ve Togan arkadaşlarım olayı mantık çerçevesinde karşılamayı bildiler! Tanrım, bebeğin burnunun küçüklüğü gözümün önünden gitmiyor! Tuğçe pek ağlayacak gibi görünmüyordu ama ben kenimi tebrik ediyorum ağlamadan atlattığım için!!

Fotoğraftakiler de benim bitanecik kızım Masti!! Bu isim de mini mini Ece'den çıktı. Maksi diyemediği için Masti diyordu küçükken, artık biz de öyle diyoruz! Masti'nin kendisine köpek diyip geçmiyoruz, 18 yaşını devirmiş, 19 yaşından gün alan bir yaratıktır kendisi; rekor üstüne rekor kırıyoruz yani. Hala hayattaki en büyük tutkusu yemektir (Aaa!) ve laptop tuşlarına basmayı çok sever. En büyük aşkı yandaki fotoğrafta göründüğü gibi babamdır. Laptopla babamın arasındaki küçük boşluk ise evdeki favori mekandır!

Şu an Selby, O'Sullivan'ı yeniyormuş. Bizim için (ev halkı olarak O'Sullivan sevenler olarak söylüyorum) bu büyük bir olaydır ve ben kardeşimi bu büyük olaya şahitlik etmek için odasından çağırmak durumundayım. Size iyi gecelerr!

4 yorum:

Unknown dedi ki...

nasıl şeker görünüyor hele uyuyuşu :)

cikkoleite dedi ki...

Bebekler baskadir ben de yakinlarda bir tanidigin bebegini görmeye gitmistim.1 hafta etksinden kurtulamamistim yumurcagin.Hele annesinin ve babasinin gözlerindeki o sevinc acayipti.Insanin parayi bastirip hazirlarindan 1 tane alasi geliyor :)))
Ergenlik caa ulasmis bir köpegi ilk defa duyuyorum.Bu konularda cok bilgili degilim ama sirf yasindan bile olsa sagiyi hakediyor diye düsnüyorum ;)

Adsız dedi ki...

bence Masti zeka küpü! hayata karşı duruşuyla dimdik, kafa tutan bir karakter gibi geldi bana çooook da bitirim, şeker bi şey:)yeni ismi de güzell maşallah!

Adsız dedi ki...

demek bi tek benim babam izlemiyomuş snooker :) ben de O'Sullivanı destekliyorum çünkü çok yakışıklı :Pp