6 Şubat 2009

ondan bundan diye yazı label'lamaktan ben de bıktım sevgili okuyucu

Bu gece kızlarla önce Quick China'ya oradan da Hoks'a gittik. Hoks'ta İtalyan gecesi vardı, ben bir sürü İtalyanı bir arada gördüm çok uzun zaman sonra.Bir de DJ'le de 5 dakika İtalyanca konuştum. Bir süre idare eder beni :) Yarın yine aynı yere Ceren ve Ömer'in nişanı için gideceğimiz için fazla abartmadan eve döndük. Muhtemelen çok eğlenceli olacak yarın!

Daha önce bahsettiğim üzere hastalıklı bir şekilde bilgisayarımdaki fotoğrafları ay ay dizdiğim için (şubat 2007, mart 2008, bayram aralık 2008 şeklinde) her şey oldukça düzenli şekilde elimin altında bulunuyor. Sevdiğim şeylerden biri geçen sene ne yapıyormuşum diye mesela ocak 2008 dosyasını açıp kurcalamak. Orada bulduğum bazı fotoğraflar hoşuma gitti. Sanırım koymamıştım onları buraya. Bari şimdi koyayım.

Geçen sene bu zamanlar Kale'ye gitmişim. Bir senedir tekrar gitmedim. Aslında gitmek gerek, oralar çok güzel. Bu kumaşlar çok hoşuma gitmişti. Ama ben kumaştan filan hiç anlamam, o yüzden elbette alamadım.. Gerçi bu kumaşları alsam ne yaparım o da ayrı bi konu.

Anladığım kadarıyla geçen sene bu zamanlar baya kar yağıyormuş. Bu sene bir ara yağdı, bir daha göremedik. Ben bu durumdan hoşnutum. Küresel ısınma konusunda bilinçli olmayı reddediyorum, sıcak kışlar bana cazip geliyor. Ankara'da kar yağsa da yağmasa da kışlar sıcak geçmiyor. Kutup mudur nedir anlamıyorum. 10 dereceyken bile sıcak olamıyor bu şehir. Neyse, az kaldı.

Internet Explorer bozulduğu için Mozilla kullanmaya başlamış bir insan olarak, sürekli Mozilla Çökme Habercisi mesajını görmekten nefret ediyorum. O da tamamen bozulursa ne halt edeceğimi bilmiyorum. Bütüm bunların farkındayken bir back-up almıyor oluşum inanılmaz.

Ooo geç olmuş, hadi yatalım.

Bi de Doruk's mission is completed diyoruz, wuhuu diyoruz!

6 yorum:

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

seni okumayı seviyorum

Adsız dedi ki...

Ben de seviyorum seni okumayı, varsın olsun ondan bundan :)
Pınar.(gizli okuyucu :P)

PASTURKEY dedi ki...

bunlardan neler yapılmaz ki takıdan gir,elbiseden çık...orda bir kumaş ar azra akın 1.ci olduğunda üzerinde o kumaştan elbise ve çizmesi vardı cemil ipekçi imzalı...ben designerım bunları hiç kaçırmam...hele kapalı çarşıyı hiç sevgili ayşe...bloğun hoş ve eğlenceli...sevgiler

Adsız dedi ki...

o sendin di mi:)
star haber'de çıkan
(yemek kursuyla ilgili)
???
bence sendin:)

Adsız dedi ki...

benim de aklıma aynı şey geldi o haberi izlerken.evet bence de o sendin:=)

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

bende izledim ve kesinlikle ayşeydi çocukluk resmının aynısııııı:)