5 Mart 2009

keyfim yerinde lalala. hakikaten garip lalala.

Kostüm partisi harikaydı! Çok güldük, çok eğlendik. Herkes gerçekten uğraşmış; inanılmaz yaratıcı kostümler vardı. Unutmayacağımız bir gece oldu. Selen ve Ceren için de öyle olduğuna eminim!

Bu konuyla ilgili olarak facebook'ta ilk defa bir albüm yapmış bulunuyorum. Baya fotoğraf çekmişiz , insanlar o hallerini görebilsinler, bu hallere pek sık girmiyoruz! Eh o kadar kostüm kostüm dedik, bir fotoğraf da buraya koymak farz oldu :) Arkamdan görünen de tuzluk kostümü içindeki Özlem!! - Kafamdaki topuzda herhangi bir ek madde olmadığını söylemek isterim, has be has saç. Başka ne olabilir ki demeyin, sünger filan konuyormuş kafaya bunlar için, kuaförüm söyledi! Arkadaşlarımı dinlemeliymişim, benim saçımdan hakikaten Amy Winehouse saçı yapılabilirmiş. Neredeyse kafam kadar bir topuzum vardı. Ama çok sevdim, bu topuzdan başka zamanlarda da yaptırmaya karar verdim. Ebru Gündeş mi, o da kim ??! -

Neyse efendim, kostüm partisindeki halimizi çok sevdik, çok benimsedik. Dedik ki Artık çok sıkıcı olacak üstümüz başımız normal olunca!. Pişti olanlar yok denecek kadar azdı. Benim kostümümden kimsede yoktu, Doruk'la ilgili korkuyorduk başka korsan çıkar mı diye, ama çıkmadı.

Esra ile Çağatay'ın evlilik yıldönümleriydi, onlar da Corpse Bride karakterleri gibi ölü gelin ve damat oldular, çok komik oldu. Nevra kraliçe, Gizem kovboy, Ceren disko topu (ev yapımı!), Selen de arı maya idi :)

Bu aralar hep böyle eğlenceli şeylerle meşgulum, bir koşuşturma ki sormayın. Keşke hayatta hep böyle kendi keyfimizle ilgili şeylerle uğraşabilsek. Her zaman olmuyor, o yüzden uğraşırken tadını çıkarmak gerek. Mesela yarın doktora gideceğim ama kötü şeyler düşünmüyoruz.. Benim safi iyimserlik dolu olduğum zamanlar öyle çok sık olmuyor, durum böyleyken biraz Polyanna olayım bari. Hem sonraki gün de Efe ve Didem'in düğünü var ve eminim ki çok eğlenceli olacak. Vee 5 Nisan; Ayşegül is back in town. Ben mutlu olmayayım da kim olsun şimdi?

8 yorum:

beyaz mendil dedi ki...

Dilerim bütün hayatın boyunca böyle mutlu ve güzel yaşarsın.Sevgilerimle

Unknown dedi ki...

oh be sabah sabah ne kadar içimi açan bir yazı bu böyle hep mutluluk süper parti sonrası harika topuz bir araba dolusu saç (maşallah) sonrasında düğün...
ohhhhhh missss :))

engindeniz dedi ki...

Maşallah saçların ne güzel:)Kıyafetinde eglenceliymiş:))

L@L dedi ki...

Ayşecim ne güzel olmuşsun saçlarına bayıldım -) Hep böyle mutlu olman dileğimle *)

Adsız dedi ki...

saçların çok hoş olmuş.
gür saçlara bayılırım insallah bir gun benim de olur:))

sevgiler
nursu

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

star tvde ki görüntünden daha zayıfmıssın tv gercekten tombik gösteriyor şekerim ;P

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Güzel şeylerin olması süper.
Saçlarda öyle.
Ayşegül'de geliyor zaten daha ne olsun :)

Pelin dedi ki...

16 mart tarihli sabah ankara ekinde bu eğlenceli doğumgünün haberi vardı ve fotoğrafların birinde arka planda siz de varsınız :) blogunuzu takip ediyor olmasam dikkatimi çekmezdi sanırım ama disko topu ve arı mayayı görünce bingoo!