3 Haziran 2009

come un girasole

Bu Cumartesi bizim bahçede geleneksel mangal partisi var. Bugün aniden bastıran yağmur beni biraz gıcık ettiyse de, Cumartesi her şeyin yolunda gideceğini umuyorum. Bu sefer 15 kişi misafirim var, bakalım napabiliyorum :)) Yemekteyiz'deki gibi yanıma bir kameraman verseler gerçekten çok eğlenebilirsiniz! Ne de olsa mangal, çok abartmamak lazım. 5-6 çeşit meze, peynirler ve birkaç salata ile mangalı destekleyeceğim. Mangal işini de elbette en baştan ilan ettiğim üzere Efe'ye yıkacağım :) Annem kene kovucu sprey almış. Hizmette sınır yok yani!
*
Domuz gribi Ankara'ya vardığı için benim paranoyam tavan yaptı. Sokakta yanımdan geçerken hapşırmanızı tavsiye etmiyorum. Elimde ne varsa kafanıza çakabilirim. Kendim nezle olursam kafayı yeme ihtimalime karşı, baharı hiç yaşamadan 30 derece yaz sıcağına bulanmış Ankara'da arabamın klimasını bile açmıyorum.
*
Evet, ömrüm boyunca geldiğine sevinmediğim ilk yaz bu olabilir. Üzgünüm Leyla.
Ve bugün ise hayal kırıklığım Me and Armini'yi beğenmediğim zamankinden bile çok.

5 yorum:

Toygar Tanyildiz dedi ki...

Ayse, sen ne kadar ciddi bir bloggerciymissin. Sastim kaldim valla. Bende dersimi aliyor ve derhal kendi blogum uzerindeki calismalarimi yogunlastiriyorum.

birkadin dedi ki...

domuz gribi, gorunmese da mahvetti bizi. kolay gelsiiin, bahce fotoglariyla da idare ederiz :)

Adsız dedi ki...

mangala gelecegim
hem de hapsira hapsira))
leyla

Adsız dedi ki...

ya şimdi diiceksin ki ne alaka ama ayrıntı uzmanı ben ayakkabının modeline takıldım :) sanırım aynı yerden aldık gerçi benmkisi kahverengi ama acaba markası incimi ? :)) güzel mangal partisi geçirmen dileğiyle bu arada :)

daphnevega dedi ki...

toygar,
hahahahaaa, ya sen dönmüşsün, ankara'ya gelince görüşelim!!

gorkem,
:)) çok korkuyorummm.

leyla,
leyla işte.

anonim,
yeni olmayan bir nine west.