23 Temmuz 2009

bunlar kadınsa biz neyiz?

Bugün gittigidiyor'dan bikini baktım. (Üşengeçliğin bu kadarı!) Alışveriş merkezlerine karşı gitgide yükselen bir gıcıklğım olduğundan dolayı neredeyse hiç alışveriş yapmıyorum artık. Oturduğum yerden şu bikini işini de hallediyim diyordum ki, sinirim bozuldu.
*
Gittigidiyor'da Victoria's Secret bikinilerini bulmak mümkün. Ama elbette o bikiniler katalogda Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio'nun filan üstünde. Tamam bikini süper şahane de artık bu kadın bunu giymiş, ben bunu nasıl giyeyim? Bunu gördükten sonra kendimi aynı bikininin içinde nasıl beğeneyim? Bir de anlamadığım şey bu da 36, ben de 36, bu nasıl iş? Neden benim yarım gibi duruyor?
*
Ağustos ortasına kadar tam olarak 4 kilo vermem lazım. Bu öğlen salata yeme niyetiyle dışarı çıkıp köfte pilav yedim. Aynen şöyle düşündüğümü itiraf etmek zorundayım ki ne kadar kafasız olduğumu görün ve ben üzerimde daha fazla baskı hissedeyim: "Ha salata ha köfte pilav, çok da fark etmez." İşte ben böyle bir insanım ve 3 haftada 4 kilo vereceğim. (O zaman kesin yandaki gibi olurum. Şüphesiz!)
*
Dilek kuyusu:
Önümüzdeki günlerde iradem beni yarı yolda bırakmasın.
Salata birden çok lezzetli bir şey olsun.
Eti form da.
3 gün sonra da böyle düşünüyor olayım!
*
*
Sevgili midem lütfen üzülme. Yaz bitsin ben seni tekrar karbonhidratlara boğacağım!

12 yorum:

nergisce dedi ki...

aynen:)

hirondelle dedi ki...

eti formun hiçbir faydası yok. köfte pilav yerine köfte salata ye. karbonhidratı kestin mi verirsin kiloları ama unutma ki eti form da karbonhidrat. bol et bol sebze bol meyve...

Unknown dedi ki...

benim de ağustosun 7 sine kadar 3 kg vermem lazım. Vücudundan fazla suyu atmak ve yağ yakımını hızlandırmak için sana şunları önerebilirim;
http://missredsdiary.blogspot.com/2009/07/biraz-da-saglk.html

En zoru da bir kaç kiloyu vermektir, nasıl olsa veririm 2-3 kilo nedir ki diye diye o kilo hiç gitmez:(((

Pilli-Cadi dedi ki...

hadi ayse evet basaricaksin hadii:)

seni destekliyorum ki vazgecme diyetinden. mutlaka vardir fazlaligin iyyy ver kilolarini:):)

keske biri de bana böyle yapsa diyetteyken.
neden mi?
ben ne zaman fazlaliklarimi atmak icin diyete girsem sankki bir tek obez insanlar diyet yapabilirlermis gibi beni zorla caydiriyorlar bu isten. 36 beden olunca diyet yapamazsin sanki. yapilir efendim pekala yapilir, fazlaliklar her zaman vardir bir kere. o yüzden sana dedim yukardakileri yanlis anlama yani:)

ve vazgecmee o kiz gibi giyeceksin bikinini:)

cometa dedi ki...

Off.cmtesi ya kadar 3 4 kilo verme ihtimalim nedir sence?
ayşe pişirmeyi ve yemeyi bu kadar seviosak hiç şansımız yok bence.

zeya dedi ki...

Victoria Secreta baktıkça aynı şeyi hissediyorum. Bence bikini mankenleri halktan insanlar arasında seçilmeli. Orası burası pörtlemiş modeller bile iyi duruyorsa diyip alınmalı :):):)

iyi tatiller şimdiden

Murat dedi ki...

hanımlar dert etmeyin, önemli olan iç güzelliğiniz :))

KIRMIZI dedi ki...

senin benim gibi 1.60 hadi bilemedin en fazla 1.70 likleri de onlar gibi 15-20 cm cekistirsen su photoshoptaki free transform gibi, gor bak nasi oluyoruz... bu da insan bedeni, belli bi oranın altinda olunca da aneroksik oluyosun... senin ruhun guzel, o yeter... sevgiler...

Bige dedi ki...

Ayse,
az zamanda cok kilo vermenin en iyi yolu vejeteryan olmak sanki.. Hayvansal yaglari kes.. 3 hafta et, balik, tavuk yok.. sebze, bakliyat, yumurta ve yogurt var.. bir bakmissin pufff kilolar gitmis.. :)
bol sans!

wime77 dedi ki...

Tüm derdin 4 kilo mu yani anlamadım. derdi 10 ve üzeri olanları düşün ve bedenine uygun bir bikini alıp giy:)))

Off miranda off.:))

madammoda dedi ki...

Benim de 15 Ağustos'a kadar şu göbişimi eritmem lazım ama bu düşüncem sanki bir ütopya :((

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

her kadının derdi aynı sanırım :)
bizim bloga da bekleriz, cok begendim seninkini