5 Kasım 2009

elementary particles

1. 18 Kasım'da operaya gidiyoruz. Çok heyecanlı. Venedik'te bir gece.
*
2. "Bu Kalp Seni Unutur mu?"da liseden bir sınıf arkadaşım oynuyor. Ben bir sevin, bir sevin çocuğu görünce, bana ne oluyorsa :) Zaten hep inanılmaz yetenekliydi, MF sınıfında ne işi vardı bilmiyorum. Umarım çok başarılı olur.
*
3. 24 Kasım'da yine ilkokul buluşması yapıyoruz. Üçüncü defa olacak. Bu buluşmaların en güzel yani ilkokul öğretmenimi görmek oluyor. Kendisi Facebook account'ı açmış. İnanması ne kadar zor, değil mi?
*
4. Ankara'ya Bay Nihat açılıyor desem!!! Hani şu benim Cunda'ya her gidişte anlata anlata bitiremediğim yer.. Aslında benim oldukça ruh sıkıcı bulduğum bir mekana sahip Schnitzel'in yerine açılıyor. Eminim ki güzelleştirirler. Schnitzel'de üst kata taşınmış.
*
5. Lahana-maydonoz kürü yapıyorum. Çok tok tutuyor ama normale göre az yememe rağmen hala kilo vermemişim. Bir işe yararsa tarifi size de veririm.
*
6. Eyvah saat kaç olmuş. Uyumam gerek!

4 yorum:

sesen dedi ki...

Bende bayrama kadar aksam yemegi yerine lahana vs.. kuru tuketsem nasil olur aceba diyerek bu aksam baslayacagim insallah..Ama vucudumu zayif dusurup gribe davetiye cikarmasammi diyorum diger yandan..

Adsız dedi ki...

tarifi işe yarasa mutlaka bekliyoruz bizimle paylaşmanı :)

daphnevega dedi ki...

sesen,
ilk başlarda iyiydi ama şimdi biraz midem bulanmaya başladı içerken :( lahana sonuçta..

anonim,
şu anda pek bir işe yaradığını söyleyemeyeceğim ne yazık ki.. Yararsa kesin yazarım.

bebe dedi ki...

Sevgili Ayşe Melike,

Umarım bugün operada güzel birgün geçirirsin... Daha önce gitmiş miydin? İnşallah çok güzeldir de,gülme krizlerine girmezsin.. Şahsen operanın bende yarattığı etki sadece bu :)