7 Aralık 2009

ayşe'nin flickr macerası çok kısa sürmüştü ve bu yüzden kendine çok kızgındı

Flickr hesabımın şifresini kaybettim. İşin kötüsü kullanıcı adımı da bilmiyorum. Nasıl oldu bu iş, e sen daha yeni açmadın mı o hesabı derseniz verecek cevabım yok. Benim hiçbir zaman yahoo hesabım olmadı ki? Acaba ben o fotoğrafları nasıl yükledim? Gerçekten oldukça şaşkınım şu anda. Yüz yıllar önce bir yahoo hesabım var mıydı acaba diye düşünmeye çalıştım ama hotmail hesabımı, msn'i filan bile öyle uzun süredir hiç kullanmadım ki, bunlardan da önceye isabet edebilecek bir yahoo hesabı anca fi tarihi anısı olarak canlanıyor gözümde. Yani canlanmıyor. Denenebilecek tüm yöntemleri denedim ama elbette nasıl saçma sapan bir posta kodu yazdıysam hesabı açarken, şimdi o kod hayati önem taşırken aynı uydurma kabiliyetini gösteremedim. Neyse, birden bire kendi kendine açılacağını umuyorum. Vaktinde bunu yapmış olmalı, ben de o fotoğrafları yüklemiş olayım değil mi? La havle. Bu kadar bulanık kafaya da pes diyorum. Eskiden kitap unutunca öğretmenler "E yavrum kendini de unutsaydın bari" gibi şeyler söylerlerdi ya, bir gün bir yerde kendimi unutacağım gerçekten.

5 yorum:

$afak dedi ki...

Ya ahahahah çok komik bi hikaye bu! İnsan nası kullanıcı adını unutur? :))))

$afak dedi ki...

Galiba deminki comment'im çıkmadı :)

Bi insan nasu kullanıcı adını unutur yahu? Ahahahahahah demiştim :) Yine diyorum :)

Adsız dedi ki...

İsmin buydu;
the genuine ingenue

yahoo açmışsındır da şiferni ve e-postanı bilmedikten sonra bi işe yaramıyor. :)

Knock Knock dedi ki...

Aynı şey bir yıldır benim de korkulu rüyamdı. Neyse ki cookie diye birşey var, otomatik açıyordu hesabı. Dolayısıyla hep aynı bilgisayardan giriyordum. İlk formatta tüm hesap uçtu. Ben de oturup yahoo'ya tüm içtenliğimle (!) bir mail atıp durumu anlattım. Posta kodum utah bile olabilir ama üzgünüm size güvenmiyordum filan.. 24 saatte kurtardılar hesabı. Bilginize :)

Adsız dedi ki...

aynı şey benim de başıma gelmişti, mail adresimin şifresini unutmuş üstüne üstlük hatırlatıcı sorunun cevabını da unutmuştum:( onca maillim ve bir dönemim evren boşluğunda kayboldu gitti...

ayşe.