2 Aralık 2009

süpürge

Ben Atina ile ilgili upuzuuun bir yazı yazmıştım. Ne görmek lazım, ne yemek lazım hepsini anlatmıştım. Sonra bir baktım hepsi silinmiş. Baya kötü bir durum oluyormuş, sanırım ilk kez başıma geliyor. Benim hafızam biraz zayıftır da.. Yine de bu iğrenç hissi unutmak mümkün mü bilmiyorum.

Neyse, şimdi hepppsini en baştan yazmaya hiç halim yok, sanki hınçlandım gibi. Bir yandan da burada bir Atina yazısı olsun çok istiyorum. Malum, bu blogun amacı benim ilerde bakıp, ne yapıp ne ettiğimi hatırlayabilmem. Hafızamın çok zayıf olduğunu söylemiş miydim? Ama çok yorgunum. Hadi hokus pokus, geri gel yazı geri gel.
*

Ben yazıyı tekrar yazmak için zaman + kudret toplarım toplayamam belli olmaz ama bu vesileyle vakti zamanında söz verdiğim gibi bir flickr hesabı açtığımı ilan edeyim. Orada Atina'dan birkaç fotoğraf var. Bundan sonra güncel tutmayı ve vakit buldukça da eski yerlerden klasörler yapmayı istiyorum. Amin.
*

Back to reality:

Selçukcuğumla sanatsal aktivitelerimiz hız kesmiyordu. Akşam Şinasi Sahnesi'nde bir oyun seyredeceğiz. Selçuk'un bu durduk yere ortaya çıkan biletleri çok eğlenceli.
*

Bu arada Ayşegül'ün domuz gribi (teşhis kendisine ait) macerasını eğer ki kendisi üşenmez de yazarsa buradan hep beraber okuyacağız. Ben telefonda dinlerken gülme krizine girdim (elbette gülünecek bir şey değil!), bu yüzden bu hikayenin sadece birkaç kişi arasında kalması insanlığa büyük haksızlık olacak.

2 yorum:

burju dedi ki...

atina uçak bileti bakmaya başladım fotograflarına bakınca. fotograf makinanın markasını öğrenebilir miyim?

daphnevega dedi ki...

canon sd900. profesyonel değil ama ben çok memnunum.