9 Şubat 2010

help help help

Benim battaniyem de aynı yandaki gibi rengarenk karelerden oluşuyor ama ben kareleri oluştururken birbirine ekleyerek gitmedim. Şu anda birbirinden bağımsız 210 kadar karem var. Karelerimin etrafı beyaz değil, hepsi farklı renkte. Aralarını beyazla birleştirmeye karar verdim ama karelerin çevrelerine bir sıra da beyaz geçmek istemiyorum kareleri daha da büyütmemek için. Aynı yandaki gibi birleştirmek istiyorum ama nasıl olacağına dair hiçbir fikrim yok. Bir yardım edecek var mıdır acaba?

4 yorum:

Kiraz Limanı dedi ki...

Ayşe'cim..

Öncelikle eline sağlık bende hangi renkte birleştireceğini merak ediyordum.Beyaz oldukça isabetli olmuş..

Annemin ördüğü battanniyenin resmini çekip göndericem..Burdan anlatamam çünkü.Belki bir fikir verebilir :)
Ama çok güzel olmuş..
Tekrar eline sağlık
Yurdanur

Adsız dedi ki...

ben henüz kareleri yapıyorum ama sorun üstüne merak ettim. youtube da iki farklı yöntem gördüm. sanırım beyazla birer sıra örerek birleştirmen gerekiyor. http://www.youtube.com/watch?v=UuITIgH12DQ

Ayşe dedi ki...

selam ben de sizinkine benzer kareler ördüm ama onlar nasıl birleştiriliyor, örgüyle mi, dikerek mi? örerekse nasıl birleştiriliyor? çok teşekkürler şimdiden, sizin de elinize sağlık :) güle güle kullanın:)

daphnevega dedi ki...

yurdanur,
evet evet lütfen. teşekkür ederim.

GS1ayse,
hakikaten kelin merhemi olsa :) ben karelerin etraflarını birer sıra beyaz sık iğne geçip, sonra onları tığ ile birleştirmeye karar verdim, bakalım nasıl olacak.