4 Şubat 2010

maşallah :)

Dünyaya anne, eş vb. olmak için gelmiş kadınlar var. Bu tip dişiler daha çocukluk yaşlarından itibaren diğerlerinden ayrılırlar. "Ben büyüynce anne olucam" derler, sokakta gördükleri hiç tanımadıkları çocukları severler, böyle mesela benim bilmediğim usulden lafları pat diye söylerler.. "Allah bağışlasın, Allah analı babalı büyütsün, maşallah" vb. Bak bu maşallah konusu çok hassas mesela. Ben bir çocuğu sevip de, etraftakilerden "maşallah de maşallah de!" diye azar işittiğimi bile bilirim. İyi peki maşallah, çocuğunuz çok şirin de, herkesin çocuğu şirin yani.. Şu an nazarım değmez çocuğunuza çünkü ben hala en fazla 1 saat vakit geçirebiliyorum çocuklarla. Eskiye göre daha çok seviyorum ama 1 saat iyi bir süre bence. Neyse. Zaten benim istediğim çocuklar Asya'nın bozkırlarında başka ailelere doğmuşlar çoktan. Buradan onlara "Hayatımda gördüğüm en şirin şeylersiniz, Allah analı babalı büyütsün, isterseniz Türkiye biletinizi alıp gönderirim, sizi nüfusuma geçiririm, mutlu mutlu yaşarız, hep şarkı söyleriz." diye seslenmek istiyorum. Çekik gözlü çocuk sahibi olmak için yeterince sushi yemek bir çözüm olur mu? :P



Youtube'e erişemeyenler için link. Şarkının orijinali için link.




Youtube'e erişemeyenler için link.

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok tatlılar kıza bayıldım özellikle. O kadar uzağa gitmene gerek yok Ayşe, hızlı trenle birbuçuk saatte Eskişehir'e gelip bu tiplerden bol bol görebilirsin. Hatta sushi yemen de gerekmiyor baba adayı olarak bir tatar bulman yeterli :)

cok tuhaf gunluk dedi ki...

ya ben küçükken anaokuluna bile gitmemişim ben anne olcam okula niye gidiyorum diye =)))) ama şimdi hiç düşünmüyorum çocuk sahibi olmayı hiç bana göre değil. bir de hani falcının ismini göndericektin?=))

Oyuncakçı ADAM dedi ki...

Aman maşallah diyin o videodakilere :)Güzel bir tesadüf o iki videoyuda dün akşam vi video sitesinde izlemiştim :)

sesen dedi ki...

Evet ben ve esim tatariz,Eskisehirliyiz, oglumu AVM de goren bazi cocuklar cinli diyorlar guluyoruz.

BahaR dedi ki...

ben daha bu sabah maşallah ve allah analı babalı büyütsün lafını 5-6 kez söylemiş olabilirim.ama anne olmak hele ki bu sabah gördüğüm doğumdan sonra pek bana göre bişey değil.iş icabı o lafları söylüyorum ben:)

sss dedi ki...

öle deme. o tip dişilerden öğreneceğin şeyler vardır belki :)

Ahmet dedi ki...

ilk videodaki çocuğun yüz ifadeleri süper :d