5 Şubat 2010

kitap için

Senenin ilk güzel haberi (Emiliana Torrini'yi sayamıyorum maalesef) Cumhuriyet Kitap'tan geldi. Selçuk Altun'un elinden çıkma kutsal kitabım Kitap İçin'in ikincisi geliyormuş. Nisan ayında piyasada olacakmış. Aklından geçen her cümleye tapınmaya yakın hisler beslediğim Altun'un Cumhuriyet'in Kitap ekinde yazdığı yazılardan oluşan kitap, hayat boyu belli aralıklarla okunabilir, verdiği enteresan bilgilere her seferinde aynı hayranlıkla bakılabilir.
*
2010, bu bana ilk hediyen olsun.

4 yorum:

derya dedi ki...

arka kapak yazısını da Birkan Keskin yazmış. şahane referans benim için:)bu arada DK'dan çıkan, Sema Aslan'ın Benim Kitaplarım diye bir kitabı var. 30 ismin kütüphaneleriyle ilgili. A. Ağaoğlu, Elif Şafak, Enis Batur, Orhan Pamuk, Naim Dilmener, Şakir Eczacıbaşı, İlber Ortaylı, Perihan Mağden gibi isimler var kitapta. Selçuk Altun da var:) Pek almanı tavsiye etmem ama 196 ile 205 arasında Selçuk Altun var. Kitapçıda karıştırırsın belki:P

serpil dedi ki...

Çok güzel bir haber, o kitabın bir benzeri yok.
Çok sevindim şimdi : )

Adsız dedi ki...

evet ayşe ben bu konuyla ilgili bir post yazmıştım ama blogda göremedik senin kütüphaneni merak ediyorum dijital makineyle çekilmiş bir foto yayınlarmısın yazmıştım ama olumlu veya veya olumsuz bir cevap gelmedi. bunun sebebi kaale almadığın için mi, kütüphanen olmadığı için mi, yoksa dağınık ve pasaklı bir kütüphaneye sahip olduğun için mi ya da az sayıda kitabın olduğu için mi bunu da merak etmeye başladım doğrusu.

daphnevega dedi ki...

fk,
evet kitapçıda karıştırmak iyi fikir, teşekkürler!

serpil,
selçuk altun çokseverler :)

anonim,
o yorumunuza çoktan cevap vermiştim, keşke önce baksaydınız.