26 Mayıs 2010

Madem ki bitti..


..artık Lost'a gönül rahatlığıyla kaldığım yerden devam edebilirim. Ben sonu gelmeyecek diye düşünüyordum. Akıbeti iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama bir şekilde bir sona bağlandı ya, artık içim rahat!
*
Sonu hakkında spoiler niteliği taşıyabilecek hiçbir şeyi okumadım, böyle bir şey sezdiğim anda sayfayı kapatıyorum. O yüzden finalin nasıl bağlandığı, olayların toplarlanıp toplarlanmadığı, izleyicilerin tatmin olup olmadığı hakkında da bir fikrim yok. (Olsun da istemiyorum). Ben en son bıraktığımda pek toplarlanacak gibi değildi. Aile halkı da evde harıl harıl Lost izlediği için çok dikkatli davranmak zorundayım. Ki dün akşam gözüm takıldığında, ekrandaki kimseyi tanımadığımı fark ettim. (Olayların iyice çorba olmuş olma ihtimalini arttırıcı bilgi.)
*
Şimdi tekrar başlıyorum. Sanırım hatırlamak için 3. sezonun başından almalıyım. Sadece o zamana kadar kulaklarımı kapalı tutmayı nasıl becereceğimi bilmiyorum.
*
Müjdeler olsun, havaların ısınmasıyla panikten spora başlayan patates çuvalı sürüsünün bir bireyi olarak, haftanın üç günü 1'er saatlik koşu programımda ne seyredeceğim de belli olmuş oldu. Çünkü 1 saat spor yapmak zor bir şey. Film koyunca yarısında kalıyor. Sonra terli terli oturup bitene kadar seyrediyorum. 45 dakikalık Lost bölümleri benim çok işime yarayacak. Amin.

2 yorum:

emelo dedi ki...

Aysecim bu spor motivasyonun beni benden alıyorum! Böyle devam et...

Adsız dedi ki...

benim durumum daha vahim..hiç izlemedim birinci sezonu bile..toptan izlemek istiyorum lost muhabbetti oldu mu hemen kaçıyorum ordan..çok zor çok!ben spor yaparken izleyemiyorum o bantta yürüyeyim derken alt yazıları okuyamıyorum sinirim bozuluyo iyice :)