14 Ocak 2011

tv

1. Adı "Siyaset Meydanı" olan bir programda neden "Eyvah Eyvah" filminin ekibi konuk olur ve çalgılar eşliğinde şarkı söylenip dans edilir? Köy Meydanı.

2. Ali Kırca'ya biri "Abi senin sesin güzel, sen şarkı söyle" mi dedi? "Burası da aspat" diye bağırıyor kendisi şu anda, oldukça fena. Ali Kırca sen şarkı söyleme, madem oyuncuları ağırlıyorsun bence Siyaset Meydanı'nı da sunma. Başka bişeyler yap, Ali Show filan. Bir siyaset programı olarak etliye sütlüye dokunmamanın binbir yöntemi. Aynı ekibin geçenlerde katıldığı Beyaz Show bundan pek de farklı değildi sonuçta.

3. Seyirciler arasından soru soranlardan biri, (aslında genelde kimse sormuyor herkes bir şeyler söylüyor) "Çanakkale'yi tanıttığınız için teşekkürler. Bu vesileyle daha önce Bozcaada'da film çeken x, bilmemne beldemizde film çeken y ve Troy filmini çekerek bölgemizin tanıtımına katkıda bulunan Brad Pitt'e teşekkür etmek istiyorum" dedi. Hiç şaka yapıyormuş gibi bir hali yoktu, kalakaldım.

ayrıca:

Kimliğini afişe etmek istemiyorum ama Ters Cephe isimli sinir harbi programı seyrettiğimiz sırada ev halkının bir ferdi "Aaa Rasim Ozan Kütahyalı'nın bilgisayarını gördün mü? Büyük iPhone!" dedi. Baktım iPad'miş. 5 dakika güldüm. Evet cok ayıp :) Ve ilerde benim başıma da gelecek, o zaman da çok komik olacak :)

3 yorum:

cenebaz dedi ki...

R.O.Küt.'ün olduğu bir programı asap katsayınızı zorlamadan nasıl tahammül edip de seyredebiliyorsunuz, tebrik ederim valla. Ben 10 saniyeden fazla dayanamıyorum. Eh, R.O.K.nin kükremeleri arasında İPad, İPhone olmuş, çok değil:))Lütfen yaşlılara saygı:)))
İmza:Yaşlı Çenebaz

Adsız dedi ki...

ahhaha canım burasıda aspat değil halilim diye şarkı söylüyen Ali Kırcanın sesi pek cıkmadı zira o iğrenç sesin sahibi Salih kalyon du.

Nesrin dedi ki...

Siyaset meydanında Eyvah Eyvah ekibini görünce ben de aynı şeyi düşündüm, ne alaka?