29 Mart 2011

help!

Sevgili blog dünyası,

Giriş: Yazımı okuyabiliyor musunuz onu da bilmiyorum ama şu güne kadar sessiz sedasız düğün hazırlığında olan bir insan olarak ilk kez anket yapma joker hakkımı kullanmak istiyorum. Sizin engin tecrübelerinize ihtiyacım var.

Gelişme: Düğün orkestrası için bir önerisi olan var mı? İlla orkestra olması da şart değil. Eğlenceli bir grup, şarkıcı? Bir süre sonra zaten iyi bildiğim bir DJ çalacak, o yüzden içim rahat. Bir şey bulamazsam tamamını DJ'e teslim etmeyi düşünüyorum. Ben bi düğüne gitmiştim, orda çalan şu grup çok iyiydi ya da bizim düğünümüzde şu geldi çok eğlenceliydi diyen birileri varsa insaniyet namına benimle irtibata geçsin lütfen. Genelde tavsiye edilen grupların videolarına 2 dakikadan uzun süre tahammül edemedim. Milli marşımız değiştirilecekse Amado Mio ya da Historia de un Amor olmalı, ben bu şarkıların bu kadar popüler olduğunu bilmiyordum! :)

Sonuç: Düğün organizasyonu hakkında bir oh çekmek için son adım bu olacak. İnanılmaz ama diğer şeyler ya ayarlandı ya da üzerinde karar verildi . Tabii daha ortada ev olmaması gibi ufak tefek detaylar var ama o düğün organizasyonu değil, o yüzden sayılmaz :)

Şimdiden çok teşekkürler!

Ayşe

9 yorum:

ursula dedi ki...

Merhaba Ayşe,

Ben evleneli yaklaşık beş yıl oluyor o yüzden tavsiyem eskimemiştir umarım ama eğer Ankara'da bir yer arıyorsan Salsa Organizasyon var, biz oradan ayarlamıştık grubu. Anlaşırken bize bir liste vermişlerdi, oradan seçimiştik şu şarkılar olabilir diye. "En fazla Demet Akalın Hande Yener çalabilirsiniz, oyun havası istemiyoruz. Yabancı ağırlıklı olsun." vs dedik. İstediklerimize uydular.

Amado Mio ve Historia de un Amor istisnasız bütün düğünlerde çalıyor. İşin ilginci bunları söyleyen şarkıcının bir saat sonra Osman Aga söylemesi :) Spektrum çok geniş yani...

Adsız dedi ki...

Merhaba, muhtemelen biliyorsunuzdur ama maviorganizasyon.com adresini isterseniz bir ziyaret edin. İyi günler ve mutluluklar dilerim. Kadriye

titrekkelebek dedi ki...

haftasonu, akpnin arkasındaki eski layla olan, şahhane adlı mekanda çok başarılı bir düğündeydik (limitsiz içki, harika yiyecekler, şık ayrıntılar).. orada 2 kişi sahne aldı (ayrı ayrı), ikisi de başarılıydı ancak hatun kişi çoook iyiydi. sesi, fiziği, şarkıları oldukça başarılıydı, tek puanı kötü bir pembe tonunda olan platform pabuçlarından kırdık:)
bir sor istersen..

çokoprenses dedi ki...

BLUE NOTE-ÖZGEN AKÇAGÜL :)

Imge dedi ki...

Orkestra hakkında bir fikrim yok ama "şimdiden tebrikler" demek için uğradım. Zamanı gelince tekrar tebrik ederim elbet..:)
Sevgiler.

denizinkiyisi dedi ki...

Selam Ayşe, bir arkadaşımız kalender zebra'da çıkan şenlik bandosunu ayarladı kendi düğünü için. balkan müzikleri çalıyor. kadın solisti ise her tür şarkı söylüyor. çok başarılılar. tavsiye ederim...

NlyStyle dedi ki...

Ayşecim benimde 23 temmuzda düğünüm ve ben sana Ayhan Tekin orkestrasını tavsiye ederim gerçekten çok başarılılar...

Adsız dedi ki...

ankara'da grup paradoks var, bence onlar da gayet iyiler. spektrum genis.

daphnevega dedi ki...

Herkese çok teşekkürler!
denizinkıyısı en çok da sana teşekkür etmeliyim! ben onlara bayılmış ama bir solistleri olmadığını zanetmiştim, sayende öğrenmiş oldum. kendileriyle anlaşacağız umarım bir aksaklık olmazsa!