28 Temmuz 2011

Şimdi benim artık anlatmaya vaktim var ama daha önce defalarca tecrübe ettiğimiz üzere ben anlatacak çok şeyim olduğunda hiçbir şey anlatamıyorum. Evlendim, İstanbul'a taşındım, 16 senedir ayrı kaldığımız günlerin sayılı olduğu Nevra'yı ne kadar olduğunu bilmediğim bir süre için Avustralya'ya uğurladım, İspanya'ya tatile gittim, Ufo 3 tane parmak kadar kedi doğurdu. Sonra döndüm dolaştım, aynı geçen sene bu zamanlarda olduğu gibi şimdi yine Çandarlı'dayım. Bir sene içinde hayatım çok değişmedi ama değişecek bir hayat için bir sene hazırlandım. Şimdi beni bir sürü "yeni" bekliyor. Yeni bir şehir, yeni bir ev, yeni bir iş, yeni bir medeni durum hanesi.

Üşenmesem de düğünden fotoğraflar koysam, belki birine bir faydası olur neyi nerden nasıl yaptırdık yazsam, İspanya'yı anlatsam di mi? Evet güzel olur. Bu blog eski haline gelsin, bakınca benim içimi açma ana misyonuna geri dönüş yapsın. Birkiüç o zaman.

9 yorum:

Yasemin dedi ki...

Tebrik ediyorum. Evlenince ve şehir değiştirince hayatında yeni birdönem başlamış oluyor. Ben evlendikten sonra, bir süre eski soyadımı söylemeye devam ettim. Bir anda alışamamıştım.Bütün yenilere dair postlar bekliyoruz senden:)

zeya dedi ki...

Tebrikler :) Çok çok mutlu olun İnşalah. İstanbul'a da hoş geldin. Artık yazdığın yerleri aaa Ankara'da nasıl gidilir diye okumayacağım için mutluyum kendi adıma bu durumdan :):)

BahaR dedi ki...

fotograflar için sabırsızlanıyorum!

Adsız dedi ki...

sessiz bir okuyucu olarak ses çıkarma vakti bu olsa gerek...mutluluklar dilerim.

Adsız dedi ki...

tebrikler Ayşe, mutluluklar diliyorum..
bu son yazını okuduğumda ne kadar duygulandığımı fark ettim. Hiç tanımadığım bir insanı bu blogun başından beri okuyorum, takip ediyorum ve en yakın arkadaşımmışcasına tanıyorum sanki.. ve şimdide 'ben evlendim' haberini okuyunca duygulandım. İstanbul'a hoşgeldin diyorum. ee şimdide İstanbul'u birde senin gözünden takip edelim bakalım. fotograflarını, yazılarını bekliyoruz artık, sevgiler.. ;)
Duygu___

Adsız dedi ki...

aaa Ayşe ben bi kaç kare yakaladım seni.. düğünhikayemiz sitesinin videosunda gördüm.. düğün pastanızı çook beğendim.. mutluluklar...

Belit dedi ki...

Ömür boyu mutluluklar! =)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Ayşecim tebrik ederim:) Bir ömür çok mutlu, huzurlu, sağlıklı olun birlikte:) İstanbul'a hoşgeldin:) Yeni şehrin, yeni işin, yeni evin hayırlı-uğurlu olsun:) Senin adına gerçekten çok sevindim:) Öpüyorum:)

Sebla

cerenduymaz dedi ki...

tebrikler!!!bir ömür boyu mutlu olun inşallah!
sevgiler,
Ayşe Ceren