11 Mart 2012

yağmurlu bir pazar daha ne kadar güzel olabilir?

Ayşegül'le Ozan Cuma'dan beri bizde kalıyorlar. Cumadan beri aralıksız yeme halindeyiz. Yurt dışında yaşayan ve vatan hasreti çekenler itinayla yerel lezzetlere boğulur. Bir doz kebap, bir doz rakı-balık, bu akşam ise mantı! Arada yedikleri Sultanahmet köftelerini, baklava ve su böreğini saymıyorum, onlar atıştırma! Bir de Ayşegüllerin ülkeye giriş yapmalarını kutlamak üzere herkes bize kahvaltıya geldi. İlk kalabalık kahvaltımızı ettik, çok mutlu oldum!


Bugün ev halkı aile + arkadaş görüşmesi + spor için evden çıktıklarında ben de frenk üzümerini değerlendirmek için (geçen haftaki görev yaban mersimiydi, bu haftaki frenk üzümü) yine muffin yaptım.

Muffinlerle uğraşırken stars'da Great Expectations'a rastladım. Tori Amos - Siren, Mono - Life in Mono eşliğinde çırptım çırptım karıştım. Daha sonra festival'de Everything is Illuminated bana günün sürprizini yaptı. Küçük bir çığlık attım, Sunflowers'ı duyunca da uzun süredir binbir bahaneyle başına oturmadığım blogu açtım.


Bugün hem de Nevra'yla viber'dan uzun uzun konuştuk. Avustralya'yla saatleri denk getirip de uzun sohbetler edebilmek ciddi mücadele gerektiriyor. Pazarımı daha güzel yapan şeylerden biri de buydu..

Yağmurlu bir pazar anca kedilerle daha da güzel olabilirdi. Tırmıkla ufonun fotoğrafları evin girişindeki minik çerçeve projesinde yerini aldı. Artık kapıdan girdiğimde onları görüyorum, içim açılıyor.


Geçtiğimiz hafta benim için yeniliklerle doluydu. Güzel gelişmeler oldu. Umarım hepsinin hakkını verebilirim. Heyecanlıyım.

7 yorum:

pempe gönlüm sende dedi ki...

ne kadar güzel bir sofradır o öyle, ellerinize sağlık inanılmaz iştah açıcı görünüyor:)

Nesrin dedi ki...

Ev, sofra her şey birbirinden güzel. Fotoğraflara bakınca içim açıldı resmen :)

modafobik dedi ki...

Aman Allahım o ne güzel bir kahvaltıdııııır! :))

pazariseverim dedi ki...

süpersüper

Adsız dedi ki...

Selam Ayşe,
Öncelikle kahvaltı masasına bayıldımm.. Tabak, bardak, çanak detayları ise içimi açtı. Ve salonun aynası ne güzel bir aynadır öyle. Rengi, oyması, eskitmesi gözümden kaçmadı ;) Kekler de nefis görünüyor, ellerine sağlık.. Ve lüfen evinden, güzel köşelerin fotograflarını daha fazla paylaş. Dekorasyon delisi olarak bayılıyorum bu tarz fotograflara bakmaya.. ;) Sevgiler, Duygu__

Derya M dedi ki...

Silvian Heach etiket panaolara cok yakismis :) kahvaltiya bayilirim

Adsız dedi ki...

ayşe merhaba sanırım iki yıl önce sana bir mesaj yazmıştım kütüphaneni çok merak ediyorum fotoğrafını bloğuna koyar mısın diye o zaman bana kendine ait bir kütüphane olmadığnı babanla beraber kullandığınızı yazmıştın şu an evlisin ve yeni evinde eminim ki kütüphanen vardır evinin fotolarını özellikle de kütüphanenin yakın çekim:))) fotolarını koyarsan sevinirim.