4 Haziran 2012

Nar Gourmet

Geçtiğimiz hafta Nar Gourmet'den bir hediye geldi. Paketinden itibaren detaylar çok özenliydi. Bir şişe zeytinyağı ve kuşburnu marmeladı çıktı paketten. Tamamen doğal ve organik olma iddiasında Nar. Bu aralar herkesle birlikte benim de kafayı taktığım bir konu bu. O yüzden daha da bir sevindim.


Erken hasat Ayvalık sızma zeytinyağına bayıldık. Hatta bir kısmını sadece ekmek banarak yediğimizi de itiraf edeyim. Sitelerinde zeytinyağı dışında da beni heyecanlandıran birçok şey buldum. Özellikle ekşiler. Denemelere koruk ekşisiyle başlayacağım. Sitedeki tariflere de göz gezdirmenizi öneririm.


Kuşburnu marmeladı da zaten daha kavanozu açınca kokusuyla etkiliyor. Reçel ve marmelatla çok arası olan biri değilim ama kahvaltıda çok beğenerek yedim. Evde iyi ki tatlı delisi biri daha var, o hakkını vererek götürdü marmeladı.

Nar Gourmet'ye nazik hediyeleri için çok teşekkür ederim. Onları tanıdığıma gerçekten mutlu oldum. Nuruosmaniye'deki Nar Lokanta'yı da ayrıca merak ediyorum, ilk fırsatta denemek istiyorum.

2 yorum:

pelinpembesi dedi ki...

kuşburnu marmelatının yapılışını gördün sinopta. çok zahmetliydi. ama lezzeti de süper. afiyet olsun!

Yasemin dedi ki...

Ben de soguk sıkma zeytinyagina bana bana bir ekmek bitirebilırim. Bu tarz urunleri gordukce Ayvalik'a yerlesim geliyor