19 Şubat 2013

heyecanla beklediğim restoranlar!

Yurt dışından transfer şahane restoranlar geliyor, duyduk duymadık demeyin. İşte kısa süre sonra adını çok daha sık duyacağınız yerler hakkında biraz ipucu.

1. Shake Shack

New York'un ünlü cheeseburgercisi. Önünde kuyruklar oluşuyor. İlk şube İstiklal Caddesi'ne geliyor, sonra da dört bir tarafa yayılacağı söyleniyor. Bana uyar!

2. Jamie's Italian

Evet bizim Jamie Oliver! En taze malzemeleri kullanarak basit ama lezzetli tabaklar iddiasındaki restoran Zorlu Center'da açılacak. Jamie şerefine koştura koştura gideceğiz belli ki.

3. Jonas the Grocer

Louis Vuitton'un restoranı. Avrupa'daki ilk şube Türkiye'deki olacak. Hem alışveriş yapabiliyorsunuz hem de kahvaltıdan itibaren her öğünde restoranın keyfini çıkarabiliyorsunuz. Lunch box'lar pek havalı görünüyor. Peynirler, antipastiler.. Wagyu Beef Burger asıl olay diyorlar, ben şimdiden söylemiş olayım, haydi bakalım bekliyoruz.

4. Tom's Kitchen

Doors Group'un birkaç sene önce bünyesine kattığı Londra restoranı İstanbul'a geliyor. Time Out Londra tarafından en iyi kahvaltı mekanı seçilmiş. Heyecanlanmak için yeterli bir sebep.

6 yorum:

$afak dedi ki...

Shake Shack'ten bir sey cikmaz ya :) Digerleri guzel gozukuyo ama :)

EbruG dedi ki...

Merhaba, blogunuzu severek takip ediyorum ama bir şikayetim var : eskisinden daha uzun aralıklarla yazıyorsunuz
Örneğin, nerdeyse 10 gündür yeni yazı beklerken bu sabah neredeyse TimeOut Istanbul'dan kopyala yapıştır bir yazıyla karşılaşmak sevincimi kursağımda bıraktı.
Sevgiler, saygılar...

daphnevega dedi ki...

şafak,
hadi ya? öyle diyorsan öyledir. haberlerinizi bekliyoruz bu arada!!

ebru,
Teşekkürler. Evet eskisi kadar zaman ayıramıyorum, ben de üzülüyorum bu duruma. Yalnız Time Out eleştirisi haksız. Bunların hepsi ayrı ayrı yerden duyduğum, yepyeni haberler olduğu için heyecanla yazdım bloga, henüz TimeOut İstanbul'da yok bu bilgiler. O kadar kolaya kaçmaktansa hiç yazmamayı tercih ederim. Sevgiler.

Lulu's life dedi ki...

Hamburger sevmesem de "Shake Shack" i heyecanla bekliyorum ben de ve de Jamie ! Onsuz kaldigimiz icin uzgunken bir anda bu haberi duyup acayip sevinmistim.. Harika olacak bence ve uzuuun zaman rez icin kuyruklar olusacak :) Tom's Kitchen da ayni sekilde merakla beklediklerimden.. ama Jonas the Grocer'i bilmiyordum.. Sanirim cok havali olacak !

sessiz balik dedi ki...

ayşe ; biz ankaraya gideceğiz hemen aklıma sana danışmak geldi yardım edersen sevinirim. gece 11de orda olacağız ve bestekar sokakta otelimiz 11den sonra gidilecek geç saate kadar açık bir eğlence mekanı var mı oralarda?biraz müzik iyi olur

New York Muhtari dedi ki...

shake shack superdir....