19 Nisan 2013

veee yarın Stockholm!

Çok heyecanlıyım! Stockholm'ü o kadar uzun süredir merak ediyorum ki..
Yine çalıştım çalıştım, gitmeden sokakları haritasız gezecek hale geldim :) Galiba sandığım kadar sürprizlere açık bir insan değilim.

Vasa müzesi ve lunapark biz gittiğimizde kapalı olacak ama 3,5 günlük tatili dolduracak çok fazla şey var gibi görünüyor.

İnstagram vasıtasıyla çok güzel öneriler geldi ama ben gitmeden "mutlaka şunu da yap" diyeceğiniz bir şey varsa emin olun ki tavsiyeleriniz her zaman önemli ve ben mutlaka not alıyorum.

8 yorum:

bahar006 dedi ki...

İyi eğlenceler:)

www.macerakitabim.com dedi ki...

Geçmiş senelerde biz de Stockholm'ü içine alan bir İskandinavya turuna çıkmıştık. Diğer Avrupa ülkelerinden farklı bir seyahatti bizim için...
Gitmemizin en büyük sebebi çocukluğumun çizgi film kahramanı Uzun Çorap Pippi'nin buralarda büyüyen bir kız olmasıydı. Sonralarda Lisbeth ile tanıştım:))) Bundan sonra yola düşmek şart olmuştu artık:))) iyi yolculıklar diliyorum size...
Aklımda kalan birkaç yer var tabii:)))
Storkyrkan Katedrali ve St. George ve Ejderha heykeli görülmeli bence, Gamla Stan'da Jörntorget'te bir kafede oturmaktan çok keyif almıştım... Bir de isterseniz Şehir Müzesi'ne gidip Milenyum Serisi'nin haritasını ya da Abba'nın Stockholm'ünün haritasını alıp, yolda kendinize farklı bir rota çizebilirsiniz:))) ufak bir para ödemek gerekiyor:)))
Sevgiler

Yasemen Myblog42 dedi ki...

Ben de gitmeden calisanlardanim, hic bir seyi kacirmayalim, kisitli sureyi verimli sekilde kullanabilelim diye arastiriyorum, gezi yazilari, tavsiyeler okuyorum, haritalar cikartiyorum, mesafelere, acilis kapanis saatlerine gore rotalar belirliyorum ve bu isten nedense inanilmaz zevk aliyorum :))

Stockholm de en keyif aldigim yerlerden birisiydi. Biz kış zamani gitmistik ama bol yazili ve bol fotografli bir post hazirlamistim, belki fikir verebilir:

http://myblog42-42.blogspot.be/2011/12/christmas-time-in-stockholm.html

Sevgiler ve iyi eglenceler..

Unknown dedi ki...

o zamn yeni bir gezi postu yakında.merakla bekliyoruz:)

sihirlirloklava dedi ki...

iyi gezmeler:)

Adsız dedi ki...

Ayşe, gece klubü tarzı bir kabare vardı, adını hatırlamıyorum. Masalara servis yapan garsonlar aynı zamanda sahne sanatçısıydı ve bütün gece abba şarkıları söylemişlerdi. Ne tabaklar boş kalmıştı, ne de sahne. 2010 da gitmiştim. Hala açıksa kaçırma derim... İyi tatiller

Adsız dedi ki...

Bu arada az önceki abba kabare tavsiyesi bana aitti deniz-mine 2005

pelinpembesi dedi ki...

İyi eğlenceler:)