18 Haziran 2006

Mangal @ Beykoz

Kalkan resimlerini cok guzel elden gecirmem lazim. Kesinlikle harcanmamasi gereken resimler var. Buraya konulacaklari ayirmak (cok trajik oluyor bu resim ayirma isi) zaman alacak.. Artik onumuzdeki gunlere kalsin o is..
Bugun sabah sabah ODTU'de universitedeki sinif arkadaslarimla bulustuk. Aradan sadece 1 sene gecmesine ragmen insanlarin biraraya gelmesi ne kadar zormus meger. Mezuniyetin ustunden 10 sene gecince gorusmek mucize mi olacak yoksa? Ben bunu istemiyorum.. Evet ben 1 senedir burada degildim ama yinede anlasilan onlar da pek biraraya gelmiyorlar ya da gelemiyorlar. Hangisi oldugunu tam anlayamadim. Gecen senelerde saatlerimizi devamli beraber gecirirken, artik herkes birden buyudu. Aslinda ben buna inanmiyorum. Insan istedikce herseye vakit bulur. Neyse.. Sabah ODTU'de bulustuk. Herkesin toplanmasini beklerken kortlarda oturup cayimizi ictik. ODTU her zaman cok guzel ama yaz gelince bir baska guzel.. Toparlandiktan sonra gunun programi olan "Golbasindaki kendin pisir kendin ye!" yerlerinden birine dogru yola ciktik. Organizasyonu yapan cok seker arkadasim "Kendin Pisir Kendin Ye" diye bir restoran oldugunu dusunuyormus; biz de buna epey gulduk tabi.. Sonuc olarak "Beykoz" a gittik. Golun kisinda kocaman bir yer. Mangalinizi kendiniz de yapabiliyorsunuz, hazir siparis de edebiliyorsunuz. Ama tabiki biz mangalimizi kendimiz yaktik! :) Keyfi oyle cikiyor diyolarlar.. Ben et islerinin biraz yabancisiyim.. Arkadaslarima guveniyorum! Beykoz'da ayrica cok guzel mezeler var. Biz yogurtlu semizotu salatasi, kozlenmis biber, patlican salatasi, deniz borulcesi ve coban salata aldik. Hepsi cok ama cok lezzetliydi. Diyeceksiniz ki hani nerede mangalin fotograflari peki? Evet nerede? Ben de bilmiyorum! Cene yapmaya, gulmeye fazla kaptirdim o sirada sanirim sonra bir baktim cokan afiyet olmus bile! Yemeklerin ustune kizlara erkekler tabu oynayip yendik ve odul olan dondurmalari yedik! Bugun boyle gecti..


Yarin Babalar Gunu.. Bunlar ticari olaylar biliyorum ama yinede zevkli boyle seyler icin hazirlik yapmak.. Annecik yazlikta keyif yapiyor, o yuzden yarin sabah kardesimle birlikte babami brunch'a goturecegiz. Bugun babama iki tane cok sirin t-shirt bir de kitap aldim: "Gavur Izmir, Guzel Izmir". Gorunce dedim "Iste tammm babamlik!". Daha once soyledimmi bilmiyorum Izmirli oldugumu. Daha dogrusu babam Izmirli. Hep kalbinin bir kismi orda kalmis gibidir. Izmir'i gordukten sonra daha da iyi anladim onu.. Umarim begenir kitabi.. Tum babalarin babalar gunu kutlu olsun en cok da benim babamin!.. :)
Posted by Picasa

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Aysemonnnn...cok guzel olmus site..kendın pısır ken ye ye de gelemedık..bende hoslanmıyorum bu durumdan ama kopuyoruz iste..buyumek de dııl ama herkes kendı hayatına donuyo..kendı hayatını yasıyo..sen burda yokken ole cok sey degıstı kı ben bıle sasırıyorum..en yakın zamanda gorusmek uzere...

daphnevega dedi ki...

Ama simdi ben boyle olunca uzuluyorum. Daha 1 sene oldu biz mezun olali ama herkes bir yere dagildi bile. Daha cok ozen gostermek lazim yoksa 5 sene sonra hic gorusemiycez..