19 Ağustos 2006

Leydiyim leydisin leydi

Uyari: Eger 18 Agustos 2006 aksami atv'de yayinlanan "Super Lady" programini seyretmemis sansli gruba dahilseniz, bu yaziyi okuduktan sonra benim gibi saskinliktan kumandaya uzanamamis ve programi izlemis, bu trajediye katlanmis gruba katilacaksiniz.

Genel olarak "lady" diye neyi kastettiklerini bir turlu anlayamadim. Yani lady olup nolur ki insan? Sanirim katilan kizlarin da pek birseyden haberi yoktu ki devamli oturup kalkmayi ogrenecekleri icin cok mutlu olduklarini soyluyorlardi. Evet gercekten de buna kim mutlu olmaz ki? :) Saniyormusunuz ki atv ulkemizin 16-24 yas arasi bu nadide kizlardan birer Audrey Hepburn yaratacak?.. Hayirrr, cok yanilirsiniz! Ne yazikki bu mumkun degil. Neden mi?
Pirlanta kizlarimizdan birine saclarinin neden o kadar bakimsiz oldugunu sorduklari zaman juri uyeleri, "Aaaa bu Gulsen saci, sizin haberiniz yok galiba!" gibi bir cevapla karsilastilar. Ve ardindan ayni pirlanta "Aklinizdaki lady modeline ornek olarak kimi verirsiniz?" sorusuna "Petek Dincooooz" cevabini yapistirdi. Juri uyelerinin saskinligi ve ustune basa basa "Nasil yani?Baska kimse mi yok?" diye israrlarinin ustune "Hayir yok" diyerek bir lady kararliligi gosterdi! Mustakbel lady kizimiz performansinin dorugunda ise Gulben Ergen'e ait "Ha ha ha ha hay ha ha ha ha hay, annem de seviniyoooor" gibi bir eser patlatarak sahneyi terk etti. Sonucu hatirlamiyorum ama bu arkadas ilk elemeyi gectiyse kesinlikle bu programin sonraki bolumu izlenmeye deger olacak! :)


Hamis: Lady olmak icin saclarimiz boyanmamis olacak, ellerini cirparak ritm tutan amcayi taklit edebilecek kadar muzik kulagimiz olacak, universiteye gidecegiz ve spor yapacagiz... Benden lady olmiycak anlasilan.. Zaten basvuru tarihi de gecmis! :)

3 yorum:

Aslı Cin dedi ki...

Ha ha haa. Sana bu yazıda link vereceğim Ayşe, çok iyi olmuş.

Adsız dedi ki...

Seçmelerde bir kız bende doğuştan ladylik var dedi. Ben pek göremedim jüri üyeleri de görmemiş olacaklar ki öylece baktılar.
Değişik bir yarışma olacak saç boyası farkıyla ladyliği kaçırdım ben de :)

Parizyen Ay Lambasi dedi ki...

audrey hepburn =)
izledim ben programi, 10 gunlugune tr'ye gidince.

ne buuu, bu neee diye diye bastan sona izlemisim.

petek mi? o bi kucuk hanfendi...