5 Nisan 2010

uyku

Pazar sabah 7 buçukta kalkmak da neyin nesi?

Böyle zamanlarda kendime gerçekten çok sinir oluyorum.

Zaten rahat rahat uyuyabildiğin 2 günün var, uyu işte. Gece de 2'de yatmıştım oysa ki.

Uyku ile uyanıklık arasında, daha tam ayılmamışken aklıma bir kurt düştü. Sonra kafamda kurcaladım kurcaladım, "Yat Ayşe yat, deli misin" dedim kendime, sonra dayanamadım gittim internette kurcaladım kafamdaki kurdu; gerçekten varmış kurt. Böyle yaparak ne yapmaya çalılıyorum biliyorum. Kendimi ani umutsuzluklara sürüklemek gibi zaman mekan tanımayan bir kabiliyetim var, nasıl kurtulsam bilmiyorum. Kahvaltı edince geçti ama böyle yaparak sinirimi bozmayı bırakmalıyım.
*
p.s: Cumartesi akşamı olan çok önemli olay hakkında Ayşegül izin verince yazı yazabileceğim. Günü unutmamak için bu notu düşmek zorundaydım :)

p.s2: Kim demiş Melih Gökçek sanattan anlamıyor diye? Ankara'nın her yerinde "Belediye Hizmetleri Sergisi" afişleri var.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

şeker düşüklüğü olabilir. kendimden biliyorum. şekerin düşünce seni uyandırıyordur, ve sonra da olmadık mutsuz umutsuz çözümsüz şeyler kafana sıralanıyordur. kahvaltı yapınca umutsuzluk ve korkuların geçmesi de kan şekerinin yerine gelmesinden. böyle bir şey olabilir.

FKH dedi ki...

sadece tahmin;

yatmadan önce bir şey yememek lazım. yediğin için demiyorum sadece tahmin..

Adsız dedi ki...

aynısı bende de var, bence beslenme ile ilgili diil tamamen psikiyatlık bir durum, biliçaltını incelemek lazım..mutlaka sebebi vardır..ah yine başladım :S :)))