21 Mayıs 2010

freitag

Salı akşam Gökşin'in askerden dönüşü şerefine yaptığımız Çandarlı gecesi her zamanki hikayelere yüz milyonuncu kez kahkahalarla gülerek geçti. Her buluşmada anlatılan belli hikayeler var. Bir kısmı o kadar eski ki, hayal meyal hatırlıyorum. Yine de her seferinde etkisi aynı oluyor, çok enteresan! Bir de bir arada olunca gürültünün sınırlarını zorluyoruz. Her gittiğimiz yerde rezil oluyoruz, (yaş ortalamamız 29-30 olmalı). Mesela bir önceki fazla eğlenmeli gecemiz sonucu artık Vakıfbank lokaline gidemiyoruz, çünkü yüzümüz yok! Bir dahaki buluşma için kesinlikle Hoks gibi ev bellediğimiz bir yeri seçmemeli, gözden çıkarılması etki etmeyecek bir yere gitmeliyiz. Kendime not.
*
Cermodern'e gitmek istiyorum. Cumartesi olabilir mi acaba?
*
Bir de günün sürprizi: Ayaklarım küçülmüş. Bildiğin 35 olmuş. Boyum da kısalır diye korkuyorum.

5 yorum:

Bengi Gençer dedi ki...

Ayşe gel cumartesi, biz cuma, cumartesi, pazar cer moderndeyiz. Ankara Tasarım günleri var. yarın söyleşiler var ama sergileri hep açık :) bkz. sayfama :P umarım orda görüşürüz!

daphnevega dedi ki...

evet evet gördüm ama tamamında orada olacağını bilmiyordum! yaşasın, hem de uzun zaman sonra seni tekrar görmüş olurum! mutlaka gelmek istiyorum :)

Biz bize... dedi ki...

Bu yaş ortalaması gerçekten çok tehlikeli:) Bizdede 8 kadın bir araya gelince hep ayn manzara, gürültü kahkaha aman Allahım ortalık karışıyor :)ama hayat böyle güzel.sevgiler :)

Adsız dedi ki...

Ayakların ne kadar minikmiş Ayşe. :) Kendimi 39 numarayla koca ayak gibi hissetim ya benimkiler de küçülsün ama! :)

Adsız dedi ki...

Ben şu HOKS 'u çok merak ettim ,nerdedir tam yeri... Selamlar. Damla.
www.alpellam.blogspot.com