29 Haziran 2010

damat şafak :)

Şafak'ın düğünü hayatımda gördüğüm en güzel düğünlerden biriydi. Düğünlerde, ne kadar özenilmiş ve ne kadar para akıtılmış olursa olsun ne yazık ki aşılamayan, üstesinden gelinemeyen bir kıroluk oluyor. Bu düğünü bu kadar harika yapan şey, bir gıdım bile kıroluk barındırmamasıydı. İkisini de tüm organizasyon için kutluyor, bütün şık detaylar için tebrik ediyorum. Bir düğünde insanlar ayakkabılarını fırlatıp çıplak ayak dans ediyorsa bence o iş olmuş demektir! Bizi harika müzik (Abone bile çaldı!), şahane manzara ve nerede yaptırıldığını sormayı kesinlikle unutmamam gereken cupcake düğün pastaları eşliğinde saatlerce eğlendirdikleri için teşekkür ederim!
*
Fotoğraf makinemi Karaköy'de, deniz kıyısındaki o plastik sandalyeli balıkçıda unuttuğum için bir süre fotoğraf yok. İstanbul'a bir hafta önceki gidişimde de gözlüğümü unutmuştum zaten; ki bu başlı başına bir hikaye olarak azzz sonra burada olacak.
*
Günler sonra anca şimdi yazabildiğim için Can'ların düğünü için fazla bişey anlatmamış bulundum. Onlar da canımin içi ama hafıza sonra gelenleri üste koyuyor. Amaaa önceden bilgisayara kaydettiğim fotoğraflar sayesinde Can'ların düğünün büyük olayı penguen sağdıçları huzurunuza getirebilirim :) İşte en sevdiğim penguenler!



4 yorum:

Deniz dedi ki...

Nedir o şık detaylar? Biraz daha detay alsak ufkumuz genişlese :)

Adsız dedi ki...

evet o detaylar, müzikler falan biz de öğrensek ışık olurdu:)

Adsız dedi ki...

hahaha kurs arkadaşıma da pek yakışmış =)))

$afak dedi ki...

Tamam yazıcaz detayları :) takipte olun :)) şimdilik cupcake'ler için:

www.klemantin.com