8 Kasım 2010

Vedat Milor'da


Vedat Milor Pazar günkü Milliyet'te, o günkü yazının konusu Bodrum Kısmet Lokantası'nda benim çektiğim bir fotoğrafı kullanmış, yanına da aysesworld.blogspot.com'dan alınmıştır diye belirtmiş. Yuppi!
*
Yazının internet versiyonunda adım geçmiyor ama ben hep elde tutulan gazeteyi daha çok sevmişimdir :)
*
Trofolo haber verdi; atlayacaktım yoksa. Tekrar teşekkürler.

7 yorum:

Defne Soysal dedi ki...

Aslında sadece nereden alındığını belirtmesi yetmez, bu konuda sizden özel izin alması gerekir.Yasal bir zorunluluktur bu.Siz ücretsiz olarak kullanmasına onay verirseniz yayınlayabilir ama ben de sizin gibi amatörce bir zevkle çektiğim fotoğrafların ünlü kişiler tarafından kullanılarak sadece ismimin yer almasından bile büyük keyif alıyorum.Ama bunun sonu nereye gider bilmem.Sevgiler

Handan dedi ki...

milor un yazısını okuyunca, ayşe yazmıştı burayı zaten diye geldi aklıma; uzun zaman önce yazmıştım; gzetelerden önce blogger arkadaşlarımı okuyorum diye

Seyhan dedi ki...

süper:) bende tv programını seyrediyorum hep ağzımın suyu aka aka ...

kiraz çiçegi dedi ki...

yok böyle bir adam her izleyişimde tanımlamaları tam 12den vurmalarına şaşıp kalıyorum. Tam üstad canım :)tebrik ederim

defne dedi ki...

vaaavv, tebrikler :) Vedat Milor deyince akan sular durur yahu, o ne güzel elle yiyiştir her şeyi :))

acupofcaffein dedi ki...

tebrik ederim. insan nekadar mutlu oluyor... emeğinin bir yerlerde takdir edilmesi, kullanılması ve işe yaraması süper bir keyif.
tebrikler.
arzu

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

Merhaba Ayşe ben uzun zamandır blogunu takip etsem yorum bırakmayan biriydim. İyi mekanlara verdiğin değeri biliyorum ve blogumda bahsettiğim Ankara'da es geçmemen gereken bir Fransız mekanını sana öneriyorum şiddetleHatta ve hatta gidersen ki mutlaka git bana yorum bırakırsan sevinirim.
http://www.ebbiest.blogspot.com/2010/11/la-flambee.html
Sevgiler,
Ebru