24 Ocak 2011

Tuvalette ne oluyor?

Artık isyan ediyorum! Bu durumun bir açıklaması olmalı. Sevgili hemcinslerim lütfen bana söyleyin: Tuvalette o kadar uzun süre ne yapıyorsunuz? Hayır, bilmediğim, atladığım bir şey varsa benim de haberim olsun, ben de yapayım. Tuvaletin önünde birbirinden ayrılan dişi ve erkek neden (ama neden) o kapının önünde aynı dakikalarda geri buluşamıyor? Bir kız işini halledip çıkana kadar üç erkek tuvaleti çoktan terk etmiş oluyor. Erkeklerin çişi daha mı az? En nihayetinde zaman geçirmek için çok da şahane bir seçim değil tuvalet, bu popüleriteyi neye borçlu hakikaten merak ediyorum. Evet fizyolojik farklardan doğan mecburiyetlerden haberdarım. Eylemi bir tarafın ayakta, diğer tarafın da oturarak gerçekleştirdiğini biliyorum ama yine de tüm bu bilgilerim ışığında dahi, bu süre farkını açıklayan bir sonuca varabilmiş değilim.

Yer, zaman tanımıyor bu konu. Etrafta inin cinin top oynadığı şehirler arası yollardaki ücra dinlenme tesisinde bile, kadınlar tuvaletinde önemli bir nüfus yoğunluğu oluyor. O dinlenme tesisinde masalarda oturup yemek yiyen, çay içen insan sayısı kadar kadın vardır tuvalette, garanti ediyorum. Aynı şekilde, çok kalabalık olmayan restoranlarda dahi tuvalette sıra bekliyorsunuz, bekliyorsunuz, bekliyorsunuz. Mango indiriminde soyunma kabinlerinin sıralandığı bölmeye doğru Kabinleri seri kullanalım lütfeeen! diye periyodik olarak bağıran satış görevlisi gibi benim de bağırasım geliyor.

Bu hafta sonu, akşam gittiğimiz iki yerde de tuvalete gidişimde aynı komik kuyrukla karşılaşınca artık bu konuyu bir bilene (o siz oluyorsunuz) danışmaya karar verdim. Aslında bunu, içerde hayatın anlamını çözen hanım kızlarımızdan biri tuvaletten dışarı teşrif edince bizzat kendisine sormak gibi bir niyetim vardı ama üşendim konu uzar diye. Madem içerde bu kadar zaman geçiriyorsun, ultra prima'ya dönüş yapmak sosyal hayata iştirakin açısından faydalı olabilir desem, her türlü insan var, hanım kızımız içerde hayatın anlamını çözmüş olabilir ama yine de espri anlayışı çok kuvvetli olmayabilir, sonra ayıkla pirincin taşını.. Cesaretimi toplayıp bir gün yapacağım bunu. Siz de o ulvi bilgiyi birinci ağızdan edinip nirvanaya ulaşacağımız güne kadarki süre zarfında konu hakkındaki engin bilgilerinizi paylaşıp beni aydınlatırsanız sevinirim.

Tuvalet konusunda kafama takılanlar ne yazık ki bununla sınırlı değil. Bu kadar tuvalet konusu şimdilik yeterli ama bir süre sonra incelenmek üzere: Hayatta kendine yetebilme: Tuvalete iki kişi giden kızlar - You will never walk alone.

5 yorum:

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

Sebebını bılmıyorum ama ben de beklemekten pes edıp eve kadar dayandıgımı bılırım hatta esım ben beklerken bır gun ıkı kere aramıstı nerede kaldın dıye sonra gıremedım dıye dondum ;)

Imge dedi ki...

Ben eski dönemlerdeki korseli ve lahana gibi sekiz kat giysileriyle aynı mantıkta bir şeylerin kullanıldığını düşünüyorum. Günümüzde kilo takıntısı malum.. Artık 36 beden olanlar bile kendilerini daha ince gösterecek şeyler giydikleri için acaba diyorum görünen giysilerin içinde vücudu jelatin gibi sıkı sıkı saran korseler, çoraplar ve adını bilmediğimizi bir sürü şey var da onları mı çıkarıp takmak uzun sürüyor diye düşünüyorum. Yoksa umumi tuvalette (hatta insanın kendi evinin tuvaletinde bile) o kadar süre kalmak hiç de akıl kârı değil!!

Adsız dedi ki...

söylediğin gibi fizyolojik farklılıklar başlıca sebebi,oturman lazım,oturduğun yerin temiz olması lazım,önce tuvalet kağıdı ile kapla oturduğun yeri sonra işini hallet giyin çık e haliyle uzun sürüyor en azından benim için öyle..
duygu

Adsız dedi ki...

Çok komik yaaa:)
Biri sişze sebepleri açıklaısnda rahat edin:)
1-Bir bayan önce girdiği tuvaleti dezenfekte etmek zorundadır.Klozeti kağıtla sarıp sarmalar:)
2-sonrası herkes için aynı
3-çıkarken öyle bırakacak değil yaa sarıp sarmaladıklarını geri toplayıp çöpe atar.
4-Ellerini sizin gibi 1 kere değil bazen 2 kere yıkar.
5-Bu arada aynaya bakar,bakmazsa duramaz içindeki kurt kaynar.
6-MAkyaj çantasını çıkarabilmek için çantasını açar,gelde o karışık çantanın içinde onu bul!Bulduğu zaman rujunu tazeler.
7-Daha bir temiz olmak ferah kokmak için birde çantanın içinden parfümünü arar,onuda bulunca işlem tamam gibi görünsede henüz saçlarını düzeltmediğini fark eder.ellerini ıslatıp bir iki saçıyla oynar.
6-Ellerini de kuruttuktan sonra çıkar...

Sanırım merakınız sonra erdi:)
www.pofudugum.com

enne dedi ki...

Hah! Ben de bunu merak ediyorum cidden. Ben en azından küçük kızımı çişe götürüyorum, onun işini halledip kendim de kullanıyorum tuvaleti, yine bile bazılarından daha hızlıyız inanın:)