25 Ocak 2011

heberler

- Torrent denen şey sonunda hayatıma girdi. Sezonlarca dizi internet boşluğundan bilgisayarıma akıveriyor. Kardeşim evdeki interneti son damlasına kadar sömürdüğüm için beni bu teknolojiyle tanıştırdığına bin pişman. Boşu boşuna satın almışım o House sezonlarını. Kötü bişey evet ama öyle kolay ve hızlı ki faydalanmamak için deli olmak gerek.
- Ayşegül on air! Daha çok yazacakmış, öyle diyor. Dört gözle bekliyoruz. Blogunun header'ı online siparişin son meyvesi yeni nevresim takımım olur, Ayşegül'le birlikte onu da tanıştırmış olayım.
- Benek yarın sabahtan veteriner fakültesine gidecek. Lütfen lütfen kötü bir şey çıkmasın da ben de durumu açıklayıp, daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan var mı diye sormak zorunda kalmayayım. Şiş karın, in in in artık.
- Davullar zurnalar ses kontrol: Nevra Cuma günü ülke sınırlarına geri dönüş yapıyor!
- La Flambee ve hatta Rafine'ye hala gitmedik. Bir de Filistin'de biraz kuytuda köşede kalmış bir binanın zemin katında Zozo diye bir yer var. Hem vintage butik, hem cafe. Oraya da gitsek. Çok formdan düşmüşüz çoook.
- 5 Şubat'ta Isobel Campbell ve Mark Lanegan IKSV Salon'da konser verecek. Görünce çok heyecanlandım, neredeyse Emiliana Torrini konserinin son anda iptal olmasını bile unutuverecektim. Sonradan okudum ki konser son albümün (Hawk) tanıtım turnesi kapsamında düzenleniyormuş. Kararsızım kararsızım. Deus ibi Est dinleyemeyeceğiz mi demek oluyor bu? Heralde bu ikiliyi bu kadar seven yegane insan ben olabilirim şu ülkede, üşenme kalk git Ayşe.
- Heberler'i izliyor musunuz? Çok komik!

6 yorum:

Adsız dedi ki...

torrent i nsıl kullanıyoruz peki? yardımcı olursan sevinirim:)

zoitsa dedi ki...

izliyoruz ne yazıkki..

zoitsa dedi ki...

ne yazıkki derken haberleri okudum bir an:)

Adsız dedi ki...

copyright? korsana hayır? sanatçının emeği? telif hakkı? hırsızlık?

Unknown dedi ki...

:)

birkadin dedi ki...

ben hala bilmiyorum torrent'i bakalim ne zaman ayni cumlaleri kulanabilecem