16 Mart 2011

arbeit macht frei!

House'ta kullanılan müzikler her zaman harika ama pazartesi yayınlanan bölümün (7. sezon 16. bölüm) sonunda çalan bu parça (Peter Gabriel - My Body is a Cage) fevkaladenin fevkindeydi.
*

Ben ekşi sözlüğe hep sozluk.sourtimes.org diye giriyorum. Benim gibi başka kimse var mı?
*
Gerçek hayatta ehueheue diye gülen kimse var mı? Bu nasıl kullanılmaya başlandı?
*
Düğün fotoğrafı için araştırma yapıyorsanız artık rahat bir nefes alabilirsiniz. Konunun bir numarasını buldum. Here it is!

12 yorum:

Nur dedi ki...

Hanım kızımız kesinlikle haplı :D

Pelin P.A. dedi ki...

Bu fotoğraf benibenden aldı. Haydi fotoğrafçı manyak diyelim, bu pozu kabul eden çifte ne demeli?

zerrin dedi ki...

sirf bu poz icin yeniden gelinlik giyilir:)

Gulcin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
silgi dedi ki...

ben de sozluk'e on seneden fazladır sozluk.sourtimes.org adresinden giriyorum. bir gün bu durum değişmek zorunda kalacak diye de her login'de bir tedirginleşiyorum.

Dilcun D. dedi ki...

ben de sözlük'e öyle giriyorum :)

Adsız dedi ki...

neden böyle bir baslik kullandin anlamadim dogrusu ? bunun ne anlama geldigini veya neden kullanildigini biliyormusun? bukadar geri zekali olunamaz.

New York Muhtari dedi ki...

yakinda bir dugun cekimi yapacagim, bu pozu Amerikali'ya nasil anlatmam gerekir diye dusunmem artik, senin siteni gosteririm :-))

Adsız dedi ki...

Ayşe hanım,

Bu fotoğrafın sahibinden izin aldınız mı? Bir sürü yerde, orda burda, paylaşım sitelerinde paylaşılıyor olması bunu meşru hâle getiriyor mu? Bir an için -hani olmaz ya- ama sadece bir an için fotoğraftaki kişinin kendiniz olduğunu düşünün.

Hukuken sahibine manevi tazminat davası açma hakkı verir. Çünkü alenen küçümseme gayesi için bu fotoğrafı buraya koyuyorsunuz.

Vaktiyle bir işletme sizin blogunuzdan bir fotoğrafı kullandığı için bazı yazılar yazmıştınız. Neye ne kadar hassassiyet gösteriyorsunuz merak ediyorum?

zeyneb

Adsız dedi ki...

@anonymous ya da dangalak bir yorum yapmak uzere oldugu icin ismini vermek istemeyen izleyici,

1)bu kadar geri zekali olunamaz derken pesin hukme varmissin zira yorumunun sonunda kendi kendini ele veriyorsun. zınkk mantik hatasi!

2)sana ne kardesim yazar yazmaz. ciddi gazate mi burasi adi ustunde kisisel alan, ha cok elestiresin geldi dogru duzgun yap bari.

3)biraz bazi seyleri kaldirmayi ogrenelim artik ha ne dersin? hassas olacagiz bazi konularda derken kendi kucuk kafalarimizda tikilip kalmayalim. guzel ufuklar var ilerde bi kafani kaldir bak kardesim. almanlar bile geciyor dalgasini.

bak simdi ben de vermiyorum ismimi muhatap olarak yeterince dangalaklik yaptim zaten.

maria lopez garcia dedi ki...

Zeyneb hanım hukukla ilginizin boyutunu öğrenenilir miyim?

havas06 dedi ki...

Blogunu okumayı çok seviyorum.. Konu başlığın bile başka başka kapılar açıyor.. Çalışmak özgürleştirir demekmiş, nazilerin toplama kampının girişine yazdıkları bir yazıymış ve buradaki B harfinin ters yazılması burada bir terslik var mesajı vermek içinmiş... Ufuk açıyorsun :) Teşekkürler.