21 Haziran 2012

io

Merhaba. Haziran ortası oldu.

Keyfim yerinde, aklımda yapacak bir milyon tane şey, bir sürü yere yazılacak yazılar, evde yapılacak şeyler, saçımı boyatsam kestirsem bir şeyler yapsam, neden aldım bir milyon tane mutfak eşyası, bir şeyler pişirsem ya mutfakta ne zamandır bir şey yapmadım, tatil programı için o detaylı hazırlıklarımdan yapsam.

Bu ara çok yoğundu. Bir süre koşturmasam..

Şu minik çilek kadar sakin olsam. Tırmık'ın elinden kurtulabilmiş miydi acaba?
 

Hafta sonu gazetelerde iş adamlarıyla röportaj yapıyorlar ya, bu da onlardan birinden. Lunch müzik dinliyormuş. Gazetecinin mi iş adamının mı hatası olduğunu bilsem daha güzel dalga geçerim. Ben bu röportajlara çok gülüyorum, size de okumanızı tavsiye ederim. Her gün en geç 7 de kalkarım, mutlaka çocuklarımla kahvaltı ederim, sonra spora giderim, 9 da işimin başında olurum, öğlen ızgara balık yanında salata tercih ederim, karbonhidrata hiç dokunmam ama eşimin harika ev yapımı tortellinisine hayır diyemiyorum, yoğun iş temposundan sonra yüzmeye giderim, akşam şarap koleksiyonumdan sevdiğim bir şişe açar, chill out müzik eşliğinde aylık dergilere göz atarım, çocuklarımla oynarım, haftada bir kez onlarla sinemaya giderim, elbette 15 dil birden öğrenmeleri için elimizden geleni yapıyoruz, Avrupa sineması ilgi alanıma girer, boş zamanlarımda paraşütle atlar, fotoğraf çekerim. Tatil için tercihim Kanarya Adaları. Yazın bir kısmını ailemle birlikte İspanya'nın güneyindeki yazlığımızda geçiririz. Çocuklar sevdiği için sık sık Disneyland'a da gitmeye çalışıyoruz.
Peki pekiii anladık.


Sanıyorum gazete okumadığım süre içinde dünyada çok fazla şey değişti ve Kova burcunun adı artık Saka burcu oldu. Deli mi ne bu insanlar? Ben de Temmuz ayının adını Ayşe koydum, bu da böyle bilinsin.


Bunu Kadıköy'de gördüm, çok hoşuma gitti. Dünyanın adını kim koydu? Ben değil, ben Temmuz'a talibim.


Cornetto beni aşk kafası partisine davet etmiş, teşekkürler!. Bloom'a daha önce gitmemiştim, görmüş oldum, çok beğendim. Fair Play grubu çok eğlenceliydi ama sanırım Salı olduğu için parti biraz sakindi. Giderken Özge'ye hoşçakal diyemedim, buradan demiş olayım!


3 yorum:

derya ö. dedi ki...

Bu astrolog kova burcuna neden saka burcu dediğini yazmış burada:) http://gundem.milliyet.com.tr/kova-degil-saka-burcu-/gundem/gundemdetay/29.01.2012/1495173/default.htm

Adsız dedi ki...

Yahu telaffuzlari bile farkli yuh gercekten...

Adsız dedi ki...

Yahu telaffuzlari bile farkli yuh gercekten...