6 Kasım 2012

Uzun süredir gördüğüm en enteresan rüyaydı.

Bildiğin bisikletle merdiven çıktım bütün gece rüyamda. Çok sık rüya görmüyorum, gördüğümde de yarım yamalak hatırlıyorum. Bunu oldukça detaylı ve net gördüm, sabahtan beri takıldı aklıma.
Ben burçlara inanmam, fala hayır demem ama pek bir merakım yok, batıl inancım ise asgari düzeyde. Sadece elden ele makas, bıçak vs. vermiyorum ve evde ayna kırılırsa asabım bozulabilir. Sanırım hepsi bu. Annemle 30 seneye yakın aynı evde yaşayıp ucuz kurtuldum diyebilirim! Rüyalar ise bana hep çok ilginç geliyor. Nereden geldiği belli olmayan bir takım görüntülerin bilinçsizken aklından geçmesi ve sabah bunu hatırlamak bana uzaylılar kadar gizemli geliyor. O yüzden burç yorumu ya da faldansa rüyaların çok daha kişiye özel sinyaller verdiğini düşünüyorum. Öyle bir olay ki, sadece sen görüyorsun (aslında görmüyorsun bile), başka birine anlatsan asla aynı şekilde görmesi mümkün değil. Tuhaf işte! Değişik bir rüya görmüşsem tabirine bakmak hoşuma gidiyor. Gerçi, Alis Harikalar Diyarında'nın farklı bir versiyonu 'Türkçe İnternet Dünyası'nda çok manyakça şeylerle karşılaşılabiliyor. Rüyalar için de genelde dini tabirler olur, korkutucu yazılar çıkar karşıma ama bu seferki değişik geldi. Unutmamak için not düşüyorum buraya. Birkaç ay bir deneyelim bakalım, hayatımda bir değişiklik olacak mı? Heyecanlandım galiba!

Rüyada bisiklet sıkıntıdan sonra gelen ferahlık anlamındadır. Çok karışık bir sorunla karşılaşılacağı bazı yanlışlar yapılacağı ancak sonuçta sorunun aşılacağına işarettir.Bisiklete bindiğini gören kimse, kendi çabasıyla sorunların üstesinden gelecektir. Bir bisiklet alan kimse ise, bilerek sorumluluk yüklenecek ve bunun sayesinde işinde sivrilecektir.


Yakında çok önemli bir karar almak zorunda kalacaksınız. Bisikletle yokuş yukarı çıkıyorsanız güzel günler sizi bekliyor demektir.

5 yorum:

nil dedi ki...

aynı şeyi birkaç farklı zamanda gördükten sonra akabinde başına-kulağına:) gelen şeyler aynı ise o şeyin manası netleşiyor.
misal ben bugün rüyamda bebek gördüm ve fiks bende;alınacak haber anlamına gelir,ki geldi:( neyse..
berlin bekliyoruz pls:)

Adsız dedi ki...

Çıkışta akan ter inişte sevinç gözyaşlarına dönüşür :)
her çıkışın bir inişi vardır
en kötü karar kararsızlıktan iyidir

Adsız dedi ki...

Ayseeeee, yani olamaz... Berlin yazisi beklerken rüya anlatman biraz "Türkis Style " oldu.... Berlin......

hayal-et dedi ki...

hayır olsun:)

Ebruli dedi ki...

Bloğumda yazmış olduğum aşağıda belirttiğim yazımı zaman bulunca okursan, rüya ile ilgili düşüncelerimi anlatmıştım.

http://ebruligunler.blogspot.com/2009/01/icat-edilmedi-ama-hayali-bile-gzel.html